reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Fasolko a jak sie czujesz??

Jasminum no ja mogę jesc dowoli słodkie , ale najgodzej z wagą :-pchcę sie zmieścić w +13 kg :) mam nadzieję, że się uda:-p

reklama
Pajka powiem sczeze ze nie bardzo raz ze psychika mi juz siada za duzo tego wszystkiego ,poza tym po bardzo rygorystycznym(jakosciowo) zastosowaniem diety cukier mam cały czas powyzej normy i w srode na wizycie chyba na insulinie sie skonczy, do tego w nocy dzis musiałam mojego budzic bo miałam problem do łazienki dojsc takie miałam zawroty głowy jakbym na mega bani była.... rano troche lepiej było ale tez nie za ciekawie..

Pajka powiem sczeze ze nie bardzo raz ze psychika mi juz siada za duzo tego wszystkiego ,poza tym po bardzo rygorystycznym(jakosciowo) zastosowaniem diety cukier mam cały czas powyzej normy i w srode na wizycie chyba na insulinie sie skonczy, do tego w nocy dzis musiałam mojego budzic bo miałam problem do łazienki dojsc takie miałam zawroty głowy jakbym na mega bani była.... rano troche lepiej było ale tez nie za ciekawie..

dzis Ci na forum lub PW przysle co nie co odnosnie diety cukrowej. ok 12 ide po ksiazke moja.

dziewczyny jak odróżnić ból brzucha (zołądka) od skurczy?

Fasolko oj to nieciekawie :-(ale kochana dasz radę kto jak kto, ale Ty na pewno będziesz silna... wiem, że można dostać do głowy siedząc tak w domu itd:(jeszcze troszkę a kiedy będą Ci ściągać krążek? moja koleżanka miała szew i miała go długo a jak tylko jej go ściągnęli w bezpiecznym terminie na drugi dzień urodzila:tak:oj mam nadzieje, że będzie dobrze, a dużo masz przekroczony ten cukier po diecie??

Mój mąz pojechał na ślub kumpla... mielismy zaproszenie na wesele, ale nie wiadomo było jak z tym łożyskiem się wyjaśni i nie chcielismy go tak trzymać w niepewności więc odmówiliśmy... M do kościola pojechał a ja z młodym siedzę w domciu - Młody ogląąda szkołę księżniczek :-D

Maleństwo no skurcze powinny mijać po jakimś czasie tzn to taki ból powracający ból żolądka nie... a nie zjadłaś dużo??

Pajka roznie dzis miałam na czczo 102 a po sniadaniu; krazek pieczywa ryzowego i jajko na miekko 150 ....:wściekła/y:
Co do krazka to dokladnie mi nie powiedzieli ale z tego co sie orietuje to ok34- 36 tyg chyba ,musze sie mojego ginka dopytac na wizycie...

Fasolko oj to nieciekawie... ja mam koleżankę, która miała cukrzycę ciążową brała insulinę i urodziła w terminie zdrową córeczkę...mysl pozytywnie będzie dobrze, wiesz, że pozytywne myslenie to połowa sukcesu... na resztę nie mamy wpływu a Ty wiesz, że robisz wszystko, żeby donosić do terminu...

Pajka roznie dzis miałam na czczo 102 a po sniadaniu; krazek pieczywa ryzowego i jajko na miekko 150 ....:wściekła/y:

po takim śniadanku małym? niesamowite, co ciąża może nawyrabiać w naszych organizmach, no ale liczę, że wszystko wróci do normy a nasze maleństwa będą zdrowiutkie. to prawda, że na niewiele rzeczy mamy teraz wpływ, trzeba się jakoś trzymać i pozytywnie myśleć, choć czasami jest to trudne. Ja też z niecierpliwością czekam na jutrzejszą wizytę.Wiem, że ten cukier to 4 razy na dobę najpierw na czczo a potem po posiłkach. Mi zmierzyli w sumie tak doraźnie, bo byłam u znajomych akurat, którzy mają glukometr, a byłam po podwieczorku. Co prawda przez cały dzień starałam się jeść produkty, które miały niski IG, oczywiście zero słodyczy.

reklama
Malenstwo ja się boję :D a mąż to co najwyżej ma ubaw ze mnie ;)

*Martusia* minie Ci szybko do tego poniedziałku.

Martusia1605 pewnie tak zrobiłabym jakbym była sama, a mężowi czasami też przydałoby się kapciem :))))))

Asiu on siedział cały dzień w pracy a ja za każdym wejściem całą łazienkę oglądałam dookoła czy gdzieś parszywiec nie wyszedł :D

Liliana on ma takie poczucie humoru.

Moja kruszynka chyba naprawdę będzie lubieć, w przeciwieństwie do mnie, piłkę nożną, bo wczoraj na meczach znów kicała.

Kolejny żart mojego mena. Płacił przelewem mojej mamie i w tytule przelewu napisał:
ZA UŻYTKOWANIE CÓRKI
hahaha normalnie leze i sie smieje :-)

Pajkaa....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ukatrupie za te zozole!!!!!!!!!!!!!!!! ;-P

Do góry