Tygrysek1985
Fanka BB :)
uciekam na popludniowa drzemke buziaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Dowiedziałam się,że jeśli termin porodu nie jest dokładnie ustalony z OM ze względu na nierugularne miesiączki czy jakieś inne zaburzenia owulacji to przy przyjęciu do szpitala trzeba mieć jedno z pierwszych usg i na jego podstawie poród jest indukowany lub dalej prowadzona jest obserwacja. O!
a sie pochwale wierszem, napisalam zaraz jak dowiedzielismy sie o ciazy w 5tc.
'pięć tygodni.
wypełniasz mnie.
karmię cię bez wytchnienia, każdą rozdygotaną łzą. znasz na pamięć smak mojej krwi, tak samo niespokojnie śnimy świat. czuję cię całą sobą, każdym nerwem i mdłościami, jesteś we mnie - jak więzień w twierdzy. cielesny.
budzę się wilgotna, szukam cię dotykiem, niepewna czy to sen czy jesteś, tak naprawdę. dzisiaj wybieram dla ciebie imię, przytulam mocniej do tatusia, dzisiaj jesteś moim wszystkim.'
byłam dziś na poczcie, kolejka jak zawsze, do ostatniej osoby w kolejce powiedziałam,że bede stała za nią tylko sobie pójde usiąść...usiadłam i chciałam sobie poczekac na moja kolej a tu taka młoda babeczka mnie przepuściła jak sie tylko okienko zwolniło, zrobiło mi się tak jakoś głupio bo Ci wszyscy ludzie się na mnie gapili, ale nikt słowem się nie odezwał ;-) podziękowałam i skorzystałam z okazji![]()
a uwierzycie, ze ja nigdy nie bylam u kosmetyczki?????? never
henne sama sobie robię, i wszystkim wokoło, a cery nie oczyszczam mechanicznie... nie wiem po co jeszcze można tam chodzić szczerze mówiąc![]()
halo babeczki czy miewacie juz cos takiego jak takie jakby SKURCZE? takie tam w srodku jakby rosniecie i twardnienie i odpuszczanie? nie bolesne, tak jakby wielki bąbel powietrza Wam balonik nadmuchał i puścił?
bo ja to od jakichś dwóch tygodni czasem wyczuwam, czy to moja macica trenuje?![]()
Joasia dobrze przyjaciółka doradziła. jedz, dowiesz się nie będziesz się zamartwiać.
no wlasnie teraz poleze i do 18 tej jak nadal tak bedzie to bo u nas na pogotowiu dopiero po 18 tej przyjmuja bo wczesniej specjalisci przyjmuja...mam nadzieje ze przejdzie teraz zjadlam obiadek i wcinam truskawki nozki w gorze i leze a mala mnie slicznie kopie jakby chciala uspokoic Mamusie kochana Lilcia:*