reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

tak jak mowilam nie jest zle z tymi wlosami, choc trzymalam 40min, wlasnie dlatego ze przez ciaze moze nie wyjsc. ten zejdzie wroce do starego koloru, przynajmniej smiesznych odrostow nie bede miec albo dekoloryzacje zrobie. :p

stokrotka niezle sie zalatwilas :p
szysza to spora roznica miedzy OM a usg, moja nielepsza. ale wczesniej mialam bardzo nieregularne miesiaczki dopoki nie zaczelam brac tabletek.
martusia dobrej nocy i owocnych zakupow :)

no i tak, moje ambitne plany spelzly na niczym, zasnelam o 20. i od 16 jestesmy sami, tatusiek bedzie dopiero jutro po 19 z pracy :-(

reklama
Gorgusia a niech kopie ile wlezie ;) bylebys miała rogal na buzi

A ja dziś zaproszenie do chatki pod Ustroniem dostałam, bo kumpela ma i 2 piętra stoją puste, tylko że ukochany nie dostanie urlopu i będą nici z tego

a mnie córa skopała po zjedzeniu galaretki z owocami :)

a poza tym to wymiękam przy Was i nie daję rady nadrobić :) chyba cięższy dzień dzisiaj

miłych snów
karaluchy pod poduchy

stokrotka, ale Ci fajnie, ile razy mi wychodziło coś całkiem innego niż na opakowaniu, a darmowej dekoloryzacji nie dostałam

:eek::-D szysza nie martw się, ja też miałam późną owulację, chociaż mi wszyscy patrzą na termin om i tak na połówkowym wyszło, ja tam już sama nie wiem:crazy: :-p Miałam coś napisać jeszcze, ale A się już spieszy, dokończę później, miłego dnia kochane :-D

witam sie
normalnie zombie dzisiaj ze mnie.... synus zrobił pobudkę o 5:50:eek: taki jakiś marudny mam nadzieje, ze to nie na chorobę...

muszę się wybrać do apteki po jakiś specyfik na zgagę bo umrę chyba...

Do_It szkoda, ze nie mozecie jechać :( ja kocham Ustroń :)

Szysza ja też mam nieregularne miesiączki, ani po braniu tabletek ani po urodzeniu córki sie nie unormowaly. Na szczęście w tej ciąży dokladnie wiem kiedy spłodziliśmy z M naszą dzidzię wiec lekarzowi było latwiej wyliczyć termin

dobra idę przeglądać ciuszki dla mlodego :) muszę zrobić liste, wydobyć te dziewczece dla Martusi, zeby wiedzieć, czy nam cos nie brakuje:)

czesc i czołem :-) palma się wita z kawą i z herz klekotami - chyba po kawie :confused2: blehhhh, stary mnie opierdzielił, że jeszcze raz kawe wypije , to mnie

Joasia - he he :-D no jak weszło to i wyjsc musi, ale to seeee neee daaa :szok::rofl2:

Lasencje to jak z tym terminem , który ważniejszy, bo wg miesiączki mam 7.09 a wg ostatniej wizyty i wilekosci dziecka 31.08 - to który jest ten prawdziwsiejszyyyyy ??????:happy:

Oo Palemko, zapomniałam Ci odpisać:zawstydzona/y: Z brzuszkiem różnie, za dużo jem słodyczy, ale nie umiem się powstrzymać, najgorzej, że refluks dusi i zgaga wypala bleee
I też się nad tym głowię, z owulacji termin 11.09, z om i usg połówkowego 01.09, na karcie 03.09 :szok:Pomocy :-D

reklama
czesc i czołem :-) palma się wita z kawą i z herz klekotami - chyba po kawie :confused2: blehhhh, stary mnie opierdzielił, że jeszcze raz kawe wypije , to mnie

Joasia - he he :-D no jak weszło to i wyjsc musi, ale to seeee neee daaa :szok::rofl2:

Lasencje to jak z tym terminem , który ważniejszy, bo wg miesiączki mam 7.09 a wg ostatniej wizyty i wilekosci dziecka 31.08 - to który jest ten prawdziwsiejszyyyyy ??????:happy:
nie wiem ktory wazniejszy, ale wszedzie patrza wg OM.
wg tego terminu wywołują porod itp :-) np jak wg usg wychodzi ze dziecko jest "starsze", moze to swiadczyc o tym, ze jest poprostu duze no i mozliwe ze dlatego tak na to bardzo nie patrza. tak u mnie bylo.

ja jednak witam sie przy kawie, inaczej bym byla niezywa i zaraz rozbolala by mnie glowa. jedna-dwie dziennie musze wypic :-)

Do góry