reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

maluszek2012 mnie tez tak podniesli oplate za cyfre. niby powiadomili ale kurcze tez jakos pozno.. takze ja pojechalam tam i zrezygnowalam z obecnej umowy i podpisalam nową na czas okreslony.. ale zamiast placic 52zl place 44zl :tak:

Szkoła rodzenia? tez mialam z tym dylemat a jednak sie zapisalam, z tym ze dopiero na 3go lipca.. z tego co mówią osoby uczeszczające warto..

marta_o_89 jesli cie to pocieszy to ja bede sama nie tylko w szkole rodzenia.. poza tym u mnie akurat babeczka prowadząca kazała przyjsc samej dopiero chyba na dwa ostatnie spotkania z kims.

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie porannie, gdzie wszyscy spia??
znow zostalam obudzona przed 8 telefonem, i jestem wsciekla od rana wrrr

gorgusia maskra z ta kobieta
joasia ale mialas przeboje szok

Uuu pogoda sie pogorszyła także jednak nie pójdziemy na plac zabaw:/

Za obiadek będzie trzeba się wziaść a mi się nie chce...

witam sie :)

dzis buro i pochmurnie i psuje mi sie tel jeden z dwoch :( poza tym troche sie martwie o malego - jedna rzecz nie daje mi spokoju ale nie moge nigdzie znalezc wytlumaczenia i coraz bardziej sie wkurzam i martwie zarazem...

martusia ja o tej godzinie przekrecam sie na drugi bok dopiero :p

Witajcie,
Marta- a co Cię martwi?

U mnie dziś też szaro buro i mi się chce spać. Gniłam do 10... Mały dziś strasznie spokojny jest i oczywiście się martwię... Dziewczyny- jest zasada,ze jeżeli nie czuję dziecka 12h to do lekarza, a jeżeli czułam dziś rano parę razy kopniaczki, ale nie są nasilone jak co rano to panikować? Mały w sumie ma pewnie jeszcze sporo miejsca, a poza tym chyba też może mieć lenia, co?

Dziś wzięłam się za sprzątanie, a mój tata ciągle mi się tylko przyglądał...i nic,że sprzątam jak zwykle nie swój bałagan... ech. Aż nerwa złapałam.

gorgusia tak jest taka 'zasada' ze jak ciezarna nie czuje ruchow przez 12h to najlepiej sprawdzic, jest tez 10 ruchow na godzine. ale spokojnie, moze sobie akurat drzemke ucina :)

a martwie sie bo jak bylam na usg w 19tc to lekarz jak mierzyl kosci to powiedzial ze kosc ramienna jest dluga wymiarem jest jak z 20 tc. no i że serce jest do 'pomierzenia na tyle ile sie da'. na poczatku sie nie martwilam az tak, ale mi to spokoju nie daje, ale lekarz powiedzial ze wszystko jest w normie. ale to nie byl moj prowadzacy lekarz.

reklama
Witajcie,
Marta- a co Cię martwi?

U mnie dziś też szaro buro i mi się chce spać. Gniłam do 10... Mały dziś strasznie spokojny jest i oczywiście się martwię... Dziewczyny- jest zasada,ze jeżeli nie czuję dziecka 12h to do lekarza, a jeżeli czułam dziś rano parę razy kopniaczki, ale nie są nasilone jak co rano to panikować? Mały w sumie ma pewnie jeszcze sporo miejsca, a poza tym chyba też może mieć lenia, co?

Dziś wzięłam się za sprzątanie, a mój tata ciągle mi się tylko przyglądał...i nic,że sprzątam jak zwykle nie swój bałagan... ech. Aż nerwa złapałam.

No pewnie z emoż emieć leniwe dni:)mi np.w niedziele mało co się ruszłąo a jak juz to tyle co jakby w wnetrzności pokopało że tak nie było mocno czuć az tu nagle wieczorem jak sie położyłam to dostawłąm kopniaki dotkliwe że aż M czuł elegancko jak i mógł je dostrzec:)także spokojnie w koncu nasze dzieic to nie roboty które co chwile kopia z tą samą siła;)

Do góry