reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Joasia dziękuje :) swego czasu darłyśmy koty z siostrami miedzy sobą... Były sprzeczki o ciuchy, kosmetyki, szperanie w szufladach itd.. Im starsze jesteśmy tym bardziej świadome, ze fajnie mieć siebie nawzajem, jest do kogo zwrócić się o pożyczenie ciucha, jakieś porady czy nawet o towarzystwo na zakupach :)

Nie wiem czy widziałyście ten filmik, Makena zrobiła furorę w internecie :-)
http://www.youtube.com/watch?v=LSNxrEa3Usw
Oglądam ten filmik już ponad miesiąc, na poprawę humoru najczęsciej... Jestem nią zachwycona, słodziak totalny! :-D

Kolorowych snów! :)

reklama
Witam sie czwartkowo :) wow u mnie dzis pogoda chyba bedzie na piątkę :) juz tak ładnie słonko świeci :) a ja juz o tej porze na spie i to jeszcze juz na necie siedze wow !!!
Noc tez mialam z dupy, za duzo sie u mnie dzieje :( wczoraj w ogole zalatany dzien mialam do wieczora i jeszcze noc z dupy ehhh... a dzis znajomi przyjezdzaja o 14 na grilla wiec trzeba sie szykowac :) bo kolezanka wrocila z zagranicy ze swoim nowym boyem wiec nas odwiedza...

Dzis zaczynam 20tydzien :) i wczoraj poznym wieczorem poczulam kopy od mojego synka :) i wkoncu jestem pewna,że kopie!!! czulam w ktorym miejscu to bylo przykladalam reke a za chwile znow kop :) dało mi to dużo radosci... przydalo sie po ciezkim dniu :)
KCIUKASY ZA DZISIEJSZE WIZYTUJĄCE BRZUCHATKI :)

Witam w pochmurny czwartek :(
Wczoraj Malutka kopnęła mnie 2 razy i nie było to bąbelkowanie :))
Szysza - sukienka śliczna :), ja tak jak Joasia mam brata. Niestety teraz nie mamy dobrego kontaktu :( Czekając na dziewczynkę myślę - a jak będzie gdy za 2 razem będzie też dziewczynka - liczę, że będą przyjaciółkami :)

Wczoraj oglądaliśmy drzwi - jest szansa, że coś wybierzemy uff Ale to dopiero początek drogi. Oglądaliśmy też sofy - chyba zrezygnujemy ze skórzanej na rzecz tapicerowanej - bo tańsza i pewnie praktyczniejsza (jak dziecko będzie większe to przynajmniej łatwiej zniesiemy slady po długopisie, kredkach itp :)).
Zbieram się na spacerek, trzeba się dotlenić :))

Witam dziewczynki koszmarna noc i taki sam dzien sie zapowiada :no: wczoraj miałam bardzo napiety brzuch nospa nie pomogła do tego w nocy zaczełam plamic tak brunatnie zadzwoniłam do mojego ginka i mam dzis wizyte na 14 (miałam isc w poniedziałek) boje sie bardzo:-(,po tych moich przezyciach wszystkie takie objawy przerazaja mnie .Dobrze ze dzidz kopie bo chyba oszalała bym trzymajcie kciuki odezwe sie po wizycie.

Fasolka bardzo mocno trzymam kciuki, albo lepiej się pomodlę. Wszystko będzie dobrze, musi być!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam dziewczynki koszmarna noc i taki sam dzien sie zapowiada :no: wczoraj miałam bardzo napiety brzuch nospa nie pomogła do tego w nocy zaczełam plamic tak brunatnie zadzwoniłam do mojego ginka i mam dzis wizyte na 14 (miałam isc w poniedziałek) boje sie bardzo:-(,po tych moich przezyciach wszystkie takie objawy przerazaja mnie .Dobrze ze dzidz kopie bo chyba oszalała bym trzymajcie kciuki odezwe sie po wizycie.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na wiesci....... ;-)

Dzien doberek wrzesnióweczki:-)
Liczyłam dzis na fajna pogode i na prace w ogródku a tu lipa co prawda nie pada ale jest szaro buro,zimno i mokro po nocnym deszczu.Mam nadzieje ze choc po południu sie rozjasni.
Czekam czy Alana wysypie po kontakcie z ospa prawidłowo teraz zaraza wiec nikogo nie odwiedzamy a wysypac powinno około niedzieli,ale mam nadzieje ze nas to ominie.Śniło mi sie dzis ze budze sie a Alan w bąblach i ja też,oż jaka byłam szczesliwa:wściekła/y:Dobrze ze to tylko sen:tak:
Ja dzis srednio wyspana bo syn wstał o 3 i chciał sie koniecznie bawic swoimi nowymi maszynami budowlanymi od babci.Nasiedziałam sie u niego w pokoju z godzine,po czym nie mogłam zasnąc a mały i tak za kawałek do mnie przywedrował i spał do 7 po czym zerwał sie jak oparzony i pognał sie bawic.
Future duzo zdrówka mam nadzieje ze Ci sie to choróbsko jakos bardzo nie rowinie.
ansure ja tez mam brata z którym mam sredni kontakt jest co prawda poprawny ale sporadyczny,a jego żony wrecz nie znosze,podła baba bez serca.swoim własnym dzieckiem sie nawet nie opiekuje nie pracujac,małego wywozi do swojej matki a widzi go wtedy jak brat go z tamtad zabierze po czym za pół godziny potrafi małego znowu tam wywiezc bo mały domaga sie zainteresowania wiec przeszkadza w siedzeniu na necie,no co za matka:wściekła/y:
Z siostra jestesmy za to w dobrej komitywie od mometu kiedy sie wyprowadziłam,skonczyła sie wojna kosmetykowo ubraniowa:tak:
Ansure dzieci to wszystko zniszcza my w grudniu kupilismy tapicerowane meble,ciemne obicie a mały juz to wysmarował,a to mu sie zwymiotowało,sok wylał,na kanape kłade w dzien nakrycie ale zapierac i tak nieraz cos trzeba.
Ansure,maluszek gratuluje kopniaczków
maluszek miłego grillowania i podrzuc jakas karkóweczke i troche tego słoneczka
szysza woołł 6 wesel niezle,choc i my troche imprezowo dwa wesela,dwie komunie w tym jedna chrzesnicy męża=wiekszy wydatek:-p,chrzciny u siorki malucha ja mam byc chrzestna,ma czekac az urodze i wtedy chrzcic=wiekszy wydatek;-)
no i naszego bąbelka impreza na jesieni,no i tyle z tego o czym wiem.
Miłego dzionka

fasolcia trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Fasolka ja tez już zaciskam&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!!! kopie maleństwo wiec bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!
Beacia
dziekuje!!! zaczynamy o 14 wiec o 15 mysle,że mozesz łapać karkówkee :p a teraz juz przesyłam słonka :) u mnie juz grzeje az milo :) a co dopiero bedzie w poludnie:)

Ja zazdroszcze wszystkim dziewczynkom co maja siostry :) ja mam trzech braci dwoch starszych i jednego mlodszego :)

reklama
Ja też mam siostrę, starszą. Jak byłyśmy nastolatkami, to nieraz się kłóciłyśmy i potrafiło być ostro. Ale teraz mogę powiedzieć, że jest moją przyjaciółką, wie najwięcej i nikogo bliższego nie mam. Tylko niestety mieszka 100 km dalej, przez co nie może wpaść na kawkę wieczorem żeby pogadać, ale widujemy się dość często. Na szczęście są telefony. Potrafimy gadać z 2 godziny a nasi mężowie są wtedy w szoku.:-D I jest chrzestną i kochaną ciocią naszego Starszaka. Także myślę, że fajnie kogoś mieć, choć jak byłyśmy mniejsze to zawsze chciałyśmy mieć jeszcze brata i to starszego! :-D

Do góry