reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

demetrios- gratuluję kopniaczków, wiem jakie to urocze sama właśnie zostałam "skopana" :-) trzymam &&& za jutrzejszą wizytę ;-)
Brygitte- współczuję męczarni z uczelnią :-(ja też muszę pisać pracę a nie mam ani siły ani ochoty :-p
martusia1605- jaki apetyt, smacznego :tak: ja też mam mega apetyt :-)
nagapalma- zdrowiej kochana, wygoń z siebie to ochydztwo :-p
_marta_o_89- zdrówka i jeszcze raz zdrówka, cały czas coś się do Ciebie przyplątuje :-(
Joasia_85- miłego wieczorku panieńskiego, właśnie przypomniał mi się mój, super było :-)
A my dzisiaj byliśmy na spotkaniu z położną, u nas w przychodni są takie spotkania na NFZ raz w tygodniu, fajnie było i dużo potrzebnych rzeczy się dowiedziałam i posłuchałam serduszka mojej istotki :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Joasia to miłego wieczorku :p własnie tylko nam zgona nie zalicz :p nie tańcz po stołach itd :p ale fajnie,że masz kogoś do "imprezowania" nie ma to jak ciężarna z ciężarną :) jedna drugą zrozumie i tak razniej:)
ja w sobote mam ta rocznice brata i bratowej z jednej strony sie ciesze ale z drugiej jak sobie pomysle,że praktycznie jako jedyna bede nie pijąca to az mi sie odechciewa :) mimo tego,że mnie do alkoholu nie ciagnie :)

Hej Dziewczyny. Witam się dziś środowo! Jestem w szoku, to już prawie 9, a tu cisza. Śpicie??? ;-)
Ojej a ja dziś kończę 18 tydzień. Ale ten czas zasuwa! Nawet się nie obejrzymy, a na spacerki z wózkami wyjedziemy. Masakra!!!!
Czy wszystkim ten czas tak zapiernicza?

WITAM:)

Pranie jedno zrobione co się wywiesi na balkon gdyż słoneckzo jest to się wykorzysta:))

Głowa umyta zaraz za śniadanko się wezme no i czekac na tą 15 (wizyta):))

Witam i ja:)
Mi też czas tak zapiernicza, nie obejrzę się a z 9ej robi się 18sta :-) I tak dzień po dniu, tydzień po tygodniu... Niebawem będziemy jedna po drugiej zdawać relacje z porodów :-D

Jak dobrze, że już środa.. Jeszcze 2dni i weekend!:) Weselny weekend.

Aha w moim brzuszku mieszka głodomorra hehe przed 2 w nocy tak burczało w brzuszku ssało że trzeba było wstać i kanapkę sobie zrobić :D

Witam sie w ten sloneczny piękny dzień :)

patrysia
ja mam tak od kilku dni juz :( dzis znow burczalo mi w nocy ale dopiero jak moj wstawal do pracy o 5 to ja sobie zrobilam kanapeczke:) bo dalej to bym juz nie zasnela. Ja sie smieje,że synek po tatusiu lubi tak jesc :p

Dołączam do głodomorry ;-)
ja mam jeszcze straszne pragnienie, szczegolnie w nocy. nie mgoe sie rozstawac z butelka wody bo bywa źle...
milego dnia!
chyba sie zaczynam powoli stresowac przed tym dzisiejszym badaniem hehehe

reklama
anmika- ja sama jestem w szoku jak ten czas leci... zauważ, że ja siedzę w domu na L4 a dzień po dniu znika. Dopiero co ujrzałam 2 kreseczki a już w piątek skończę 20 tc:szok:

A co do jedzenia w nocy to ja na szczęście w nocy jestem tak nieprzytomna, że tylko po omacku na siusiu idę, ale piciu musi być przy łóżku.

Ostatnia edycja:
Do góry