reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam sie :) uff ja dzis sie wzielam za porzadki poremontowe :p sypialnia była skończona w sobote ale byłam chora wiec dopiero dzis ograniam dwie godziny mi to zajelo i juz mam dosc!!

Brzuchatki musicie mnie poratowac!!! brat ma w sobote 5ta rocznice slubu i nie mam pojecia co mozemy im kupic chociaz zeby mieli jakas pamiatke? kazdy pomysl sie przyda :) bede wdzieczna :) oboje sa po trzydziestce jak cos:)

reklama
Maluszek u mnie są np takie super sklepy, gdzie mozna kupić fantazyjne kieliszki to wina... takie zdobione...my zazwyczaj dostawalismy coś do mieszkanka jakiś fajny zdobiony wazon jak mi sie cos jeszcze napatoczy na myśl to dam Ci znac

hej, i ja się melduję:) właśnie skończyłam robić naleśniki z serem i malinami mmmniamm:-) zapraszam :)
poza tym Marysia się wierci i łaskocze mnie, ze skracającą się szyjką na pewno nie ma żartów, ale trzeba być dobrej myśli, że się więcej nie skróci. Wiecie przypomniałam sobie, że ostatnio Doktorek mi powiedział, ze mam wysoko łożysko (chyba to o nie chodziło), nom i że to grozi potężna zgagą.. spotkała się któraś z Was z takim stwierdzeniem?
Z prezentami to ja zawsze mam problem, na rocznicę to może jakiś obraz, jeżeli znasz ich styl, albo coś gorącego, co będzie tylko im służyło, np. jakaś gra.. hehe ja ostatnio mam zwiększoną ochotę na przytulanki

Czesc Laseczki!
Ja wlasnie sie kuruje z mlodym herbatka z cytrynka i miodkiem. Do tego mamy jakies syropki i czekamy na dobra pogode jak na zbawienie....
gratuluje Wam wszystkich nowych kopniaczkow! :-) Ja sie swoimi delektuje ile moge, bo kolejnej ciazy nie planuje - chociaz nigdy nie wiadomo co przyniesie zycie :-)
Milego popoludnia!

FutureMummy super że wszystko jest ok z dzieciątkiem. Jedź, oddychaj pełną piersią i nabieraj sił na nowe wyzwania :)

Lenkka to się przytulaj ile wlezie, byle nie za mocno ;)

Lotka zdrówka życzę ;)

a mnie pogoda dobiła i całe dnie jak leje to ja śpię :no:
no z przerwa na żarełko i oglądanie filmów ;-)
nawet lapka nie otwierałam :no:
zabrałam się za odladzanie lodówki :wściekła/y:
poza tym bardzo często kłuje mnie w lewym boku, tak na lini bioder i to takie kłucie jakby ktoś dziabał nożem i przeciągał wzdłuż :no:
macie jakies pomysły i sugestie co to może być?
nie chcę się zamartwiać,ale jednak się niepokoję,że to chyba normalne nie jest jednak...

reklama
a mnie pogoda dobiła i całe dnie jak leje to ja śpię :no:
no z przerwa na żarełko i oglądanie filmów ;-)
nawet lapka nie otwierałam :no:
zabrałam się za odladzanie lodówki :wściekła/y:
poza tym bardzo często kłuje mnie w lewym boku, tak na lini bioder i to takie kłucie jakby ktoś dziabał nożem i przeciągał wzdłuż :no:
macie jakies pomysły i sugestie co to może być?
nie chcę się zamartwiać,ale jednak się niepokoję,że to chyba normalne nie jest jednak...
Ja też tak mam tzw.kolke?o to chodzi?ale to mam wtedy kiedy zmienię pozycję z leżącej na płasko albo leżę i nagle wstane...to więzadła rozciągają sie także spokojnie :)

Do góry