reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Jumabe więc zdrówka dla Was!
ahhh z ta wizytą to chyba wiecie co ....mój emek nawalił , nie chcial nic mowic ale zapomnial powiedziec ze mamy zadzwonic i zapytac bo ponoc gin mowil ze moze byc na urlopie i kazal sie upewnic dzien przed wizyta a ze emek ma tyle na glowie ( u tesciowej wykryli jakiegos guza w piersi , u siostry jego potworniaka na jajniku , i jeszcze do tego jego interes jaki rozkrecal nie wypalił ) to zapomnial powiedziec ze to nie jest 100% pewne:(
ehhh no nic kupuje dzis bilet w ciemno jak nie dostane pozwolenia na lot to trudno przepadnie a pozniej juz bylo by mi szkoda dac za bilet dwa razy wiecej :( ehhhhhh mam nadzieje ze polece
moglabym isc do innego gina albo do babki co prowadzila na poczatku moja ciaze ale jakos temu juz zaufalam i poczekam do 6kwietnia na wizyte ale bede marda i sama sie juz zarejestruje bo z facetami roznie bywa :( a moj ostatanio naprawde nie wiem gdzie myslami jest ale gdzies daleko:(
Fasolka ,Lotka zazdroszcze Wam mi sie dłuuuuuży strasznie ,jak patrze na Wasze suwaczki to mówię o rany już 18tydz ?! a mi jakoś się wlecze strasznie !!! tak jak by stał w miejscu prawie , mam wrazenie ze minely juz przynajmneij 2tyg a na suwaczku dopiero tydz:( no to co pochwale sie zaraz moimi rozstepami na brzuszkowym

Ostatnia edycja:
reklama
FutureMummy - my juz mamy pomalowane , ja malowalam palcem z kanapy jak ty :D z ogrodkiem pare dni temu bylo tak samo. Sila robocza sieje, uprawia, a nadzorca stoi i wydaje polecenia, az sasiadka wyszla na zewnatrz popatrzec :D

wkleilam fotke ale nie widac tych rozstepow :) heheh a tak dlugo zwlekalam ze zdjeciem bo myslalam ze zamiast na domek bedziecie widzialy tylko moje biale krechy :)

fasolka mi tez sie tak wydaje niedawno bylam na 1 wizycie a juz zaczynam 16 tydzien:-)

jumabe zdroweczka dla Was i Rodzinki:-)

maja ajjj ci faceci, my mamy prawo byc rozkojarzone ale takie wazne info trzeba zapisywac, z 2 strony widac ze emek tez ma teraz duzo na glowie i trzeba mu wybaczyc. A brzuszek sliczny nie przesadzaj z tymi rozstepkami:-)

FutureMummy udanego malowania tzn "pokazywania":-D

a wiadomo co z maluszkiem pewnie juz po wizycie, ale jak obiecywala z pewnoscia wszystko bylo oki i rzucila sie w wir zakupow:-D
Pamietaj Kochana ze my tu czekamy na relacje:-)

Jestem pewna :D To mały Zymek się rusza :) Dziś kilka razy dawał o sobie znać :) jej...aby teraz to było już coraz częstsze uczucie :)

Co wieczorkiem porabiacie? Ja czeka na M. Kupił wielgachną 60cm pizze i idziemy oglądać mecz :)

W święta planujemy wybrać się na dyskotekę. Myślicie,że jeszcze mogę? Brzuszek jest nie duży, czuję się dobrze, a taką mam ochotę potańczyć i się poruszać troszkę- oczywiście wszystko z umiarem :)

A co do tego jak czas szybko leci... dopiero było Boże Narodzenie i robiłam przypadkowy test dla zabawy ;) A tu już zaraz Wielkanoc i połowa ciąży. Czas bardzo szybko leci!

My też zaczynamy już planować jak nasz pokój ustawić żeby było ok. Mamy kupić bakłażanową wykładzinę i moje marzenie- taki delikatnie głębszy, gibiący się fotel do karmienia i kołysania :)
Za jakieś 2msc ruszamy z przeróbkami :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry