reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Palemka tak jak Fasolka pisze te badania sie robi :)
Fasolka super ze wsio ok!!!
ja mam nadzieje ze dzis nie zaszkodzilam Maluszkowi swoimi mega nerwami i krzykiem ,emek si esmial tylko jak mu powiedzialam ze maly sie nei rusza cosik a emek jak posłuchał krzyków Twoich to woli siedzieć cicho i sie nei odzywac:) pewno ma racje , na przeprosiny maluszek dostanie dzis jakiess ubranko :)

reklama
Jestem wsio ok:-):-) reszta na u lekarza .Drugie prenetalne jest miedzy 18 -23 tyg ciazy bo mi gin skierowanie dał i musze zadzwonic i sie umowic bo to u innego lekarza tym razem.

gratuluję! ale zaraz zaraz, to znaczy, że ja już je mogę zrobić w sumie teraz zaraz i może wreszcie dowiem sie, co za dzieć we mnie siedzi! w sensie z siusiakiem czy bez! juppi!

ale sie wscieklam!!! qrcze exploduje !!! odwolali mi wizyte po pierwsze martwie sie po dzisiejszym po drugie mialam po dzisiejszej wizycie kupic bilet!!! ehhh pozniej majatek dam za bilet a po za tym 3maja musze byc tutaj bo mma wizyte w szpitalu!!!

Witajcie kochane.
Fasolka czerwoną krew widziałam tylko na papierze toaletowym, a później na wkładce malutką brązową plamkę. Wczoraj i dziś nie ma już nic - i wkładki i papier czyściutki.
Gorgusia nie miałam nadżerki ani infekcji. Dzwoniłam do ginki i powiedziała, że jeśli krew jeszcze raz się pojawi to mam jechać do szpitala. A tak to pewnie sobie uszkodziłam jakieś naczynko - zwłaszcza, że ostatnio mam bardzo wrażliwą śluzówkę bo i krew z dziąseł i z nosa mi się puszcza.
W ogóle dziękuje Wam wszystkim za wsparcie :)))

Maja współczuje stresu związanego psami - ja też pewnie bym oniemiała z przerażenia.

Maluszek kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&

Ja na temat szczepień na razie się nie wypowiem bo to dla mnie zupełnie nowy problem.

Palemko ja na połówkowe USG idę w 20 t.

Dziewczyny zauważyłam wczoraj na staniku i sutkach taką żółtą wydzielinę - czy to normalne?

Mjeczko przykro mi ale tak zawsze jak sobie człowiek cos zaplanuje to sie cos sier......eli:no:.
Co do psow to ja bym takiego pana w lep szczeliła:wściekła/y: ja tez mam psa i to niemałego i pomimo to ze jest bardzo spokojna jak to labladorek :-p to na osiedlu nie spuszczam jej ze smyczy ,idziemy do lasu i jak jest pusto to ja spuszczam i moze szalec do woli .Ale bardzo czesto takie grozne rasy debile maja:no:(nie obrazajac nikogo)

Ja mam od dwuch dni mega problem z zaparciami:eek: i dzis wpadłam na genialny plan:cool: kupiłam maslanke i wypiłam dwie szklanki takmnie przekreciło ze poł godziny w łazience siedziałam:baffled:.Ale juz mi lepiej:rofl2:

Fasolka na mnie kawa najlepiej dzialala przed ciaza ,jak nei wypilam to nie szlam do wc a jak tylko wypilam to odrazu :) a teraz powiem Wam ze martwilam si eostatnio nawet marudzilam emkowi ze cosik chyba nei tak bo codziennie biegam do toalety bez kawy i bez jakiejs zmiany diety ale w sumie juz sie z tego ciesze , a najlepiej dzis juz 3razy z nerwow bylam , no nic probuje si ezrelaksowac zakupami na allegro:) pomozecie mi na watku zakupowym??
co do psów naprawde ludzi enie zdaja sobie sprawy ze to jest zwierze i nigdy nei mozna mu ufac w 100% , ostatnio ogladalam film jak swoja wlascicielke na spacerze pogryzl , kiedys jak mielismy owczarka niemieckiego bylismy z nim n aszczepieniu to weterynarz powiedzial ze psu sie zmienia psychika na zewnatrz ile w tym prawdy nei wiem ale moze cosik w tym byc , a swoja droga Fasolka zazdroszcze labladorka !!! ja jakis rok temu płakałam codziennie emkowi zeby mi kupił takiego pieknego biszkoptowego ale sie nei zgodzil bo byl by problem jak chodzilismy oboje w tych samych godzinach do pracy , a w sumie teraz ja w domku ciagle musze powrocic do tematu:) mialalbym motywacje wychodzic z nim na spacerki :)))

reklama
Maja-szkoda,że wizytę odwołali. Najgorsze,że nie wcześniej tylko w dniu, w którym miała być. Przykro mi.

Demetrios- pewnie siara już Ci się pojawiła, czytałam,że czasem pojawia się dość wcześnie.

Trzymam kciuki za kolejne wizyty :)

Ja dziś zadzwoniłam do mojego lekarza, bo te różowe coś co ze mnie wypływa nie daje mi spokoju. Lekarz powiedział,że tak może być i żebym spokojnie jeszcze ten czas do wizyty poczekała. Wydzielina nie jest bardziej krwista, tylko właśnie różowa, brzuch nie boli, więc kazał nie panikować. Cieszę się,że nie naciągał na wcześniejszą wizytę, bo to zawsze 200zł w kieszeni... A u nas prenatalne to aż 400zł :szok:

Poza tym- co jakiś czas dziś czuję coś dziwnego. Tak jakby w brzuchu, bardziej z prawej strony, tykały mi mięśnie. Tak parę sekund uczucie tykania i spokój. Miałam tak dziś jak leżałam po przebudzeniu i jeszcze w ciągu dnia jak sobie przysiadałam. Myślicie,że to może być TO? ;-)

Do góry