reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

rozstępy - patrzeć na nie nie mogę, mąż kupił taką oliwkę Eucerin, ale nie pomaga, nic chyba nie pomoże już :-(. a jak Wasze zachcianki? ja najdziwniejszą jak do tej pory miałam to boczek z bitą śmietaną :p.

reklama
o rany fajne połączenie :) bekon i bita smietana:) ja chyba takich dziwnych polaczen nie mam teraz ale przed ciaza mialam :) wiec u mnie na odwrót bo pamietam jak w pazdzierniku mama byla i jadlam kanapke z nutellą i zagryzałam papryka konserwowaną w occie pychotka wtedy a teraz nei wyobrazam sobie takieo polaczenia , przed ciaza emek sie smial ze jak juz w ciazy bede to bedzie musial zamowic ciezarowke tej papryki bo musialam miec codziennie sloik a od konca grudnia odrzucilo mnie calkowicie od papryki i zapas 8sloikow stoi w szafce :) jednyna zachcianke to mam ciagle na lody a najlepiej milk sheyk z mc donaldsa:(
Gorgusia ja bym poszla potanczyc gdybym miala ochote i sile na to ,jasne ze bez przesady ale troszke poruszac sie mysle ze maluszkowi nie zaszkodzi :)

ja też mam chęć iść potańczyć trochę ale szybko się męczę więc padnę zanim wejdę gdziekolwiek :p nie ukrywam że się trochę boję też o to że ktoś mnie potrąci uderzy itp.

gorgusia jesli tylko czujesz sie na silach to mysle ze jak najbardziej:-)no i gratki juz tych pewniakow czyli ruchow Dzidzi:-)

marta 89 mysle, ze rozstepy to indywidualna sprawa i jak maja wyjsc to wyjda ja poki co smaruje sie oliwka w zelu z Jonhsona ale jak nie daj Bog cos mi wyjdzie to bede smarowala zeby chociaz zbledlo:-)zachcianki raczej u mnie nie wystepuja zawsze uwielbialam owoce i lody i to sie nie zmienilo aaa raz mnie naszla ochota na surowego ogora co dziwne ale mysle ze jak juz beda takie dzialkowe to sie nawpierniczam hihi:-D

co z maluszkiem cholerka moglaby juz nas nie trzymac w niepewnosci?????odezwij sie Kochana....

Marta ja mam podobnie nim dojde do autobusu to juz zmeczona jestem a gdzie pospacerowac po sklepach?? z emkiem moge jechac ale sama jakos nei lubie :( a my z natury takie kanapowce jestesmy tzn lubimy jakies imprezki ale w domku ,ostatnio na dyskotece z emkiem bylam jakies 2,5roku temu , a sama z pracy na imprezie na ktorej wytanczylam si eza cale zycie w grudniu i si esmieje do emka ze wytrzeslam tak jajniki ze wkoncu zaskoczyly :)
Gorgusia ale ja bym poszla tak gdzies potancowac jak bym miala ochote bo wiesz co kochana za chwile juz brzuszek bedzie wiekszy i pozniej maluszek wiec nei predko bedziesz mogla sobie pozwolic na takie wyjscie wiec jesli czujesz sie na silach to korzystaj i idzcie z emkiem:)

ja sie tylko witam
źle sie czuje :( ledwo żyje wiec na BB nie siedze
gratuluje udanych wizyt
trzymam kciuki za wizyty nastepne:)

u mnie beznadzieja mala ma zpalenie pluc i oskrzeli, mama byla z nia przed chwila u lekarza
i w dodatku rozstalam sie dzis ostatecznie z moja podopieczna juz nie bede jej widywac
nuci mi sie kobieta silna jest i wiele moze zniesc czy jakos tak
w dodatku nie zdaze zrobic wynikow krwi i moczu do czw bo sama jestem z mala do sr

w kwestii szczepionek, sama się co roku szczepie na grype wiec i maluszka szczepić będę
ja sądziłam,że po badaniu genetycznym (razem z testem PApa było 520 pln) się już uspokoję, ale jak nie urok to sraczka :no:

reklama
Jestemmmmmmmm :) wybaczcie :p ale dojazd... oczywiscie godzina opoznienia, odwiedzilam odrazu mamcie, zakład pracy z L4 no i jestem :) dziekuje za kciuki i ze czekalyscie na mnie hihi :*

Do góry