Czytałam, że z tym stosowaniem od 4 miesiąca piszą dla bezpieczeństwa. Ma to związek z badaniami kosmetyków na kobietach w ciaży, a raczej ich brakiem zwłaszcza w 1 trymestrze. Choć czy to faktyczny powód nie wiem.
reklama
Fissan krem 100ml ROZSTĘPY CIĄŻA Mustela _APTEKA (2222960595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 25zł z przesyłką:-) może też go wypróbuje
axari ja biore classic codziennie a ten dha co 2dni ale jak masz witaminki co maja i wit i kwas to lepiej bo tylko jedna tablete musisz łykać!!! ja mam zapsa na kilka miechów wiec musze najpierw to zjesc a pozneij poszukam 2w 1
co do kremow ja mam z perfecta mama kiedys moja mama mi go przywiozla bo chcialam lrem na rozstepy ale sie jeszce nim nie mazałam bo jest napisane ze po 4miesiacu ciazy dopiero , bo jakies skladniki z kosmetykow moga prznikac do dzidzi tak kiedys gin powiedziala w pl jeszcze przed ciaza jak sie cosik jej zapytalam o zabiegi w ciazy.
Dziewuszki a uzywa ktoras z was kremu do depilacji?? bo ja mam mega potrzebe uzycia takiego kremu w pewnym miejscu ale qrcze nie wiem czy mozna bo jak by nie bylo to to silna chemia jest i tak mysle ze zapytam czy ktoras z was uzywa zeby nie bylo zze ja wyrodna matka jestem
co do kremow ja mam z perfecta mama kiedys moja mama mi go przywiozla bo chcialam lrem na rozstepy ale sie jeszce nim nie mazałam bo jest napisane ze po 4miesiacu ciazy dopiero , bo jakies skladniki z kosmetykow moga prznikac do dzidzi tak kiedys gin powiedziala w pl jeszcze przed ciaza jak sie cosik jej zapytalam o zabiegi w ciazy.
Dziewuszki a uzywa ktoras z was kremu do depilacji?? bo ja mam mega potrzebe uzycia takiego kremu w pewnym miejscu ale qrcze nie wiem czy mozna bo jak by nie bylo to to silna chemia jest i tak mysle ze zapytam czy ktoras z was uzywa zeby nie bylo zze ja wyrodna matka jestem
no wlasnei i opinie na ten temat sa mooocno podzielone kiedy ja nigdy maszynki nie uzywalam tzn raz i powrastaly mi wloski i od tamtej pory powiedzialam nigdy wiecej((( ehhhhh i co mam teraz zrobic?? maszynki si eboje krem super ale tez sie troche go boje zeby nie bylo , polecacie cos jeszcze??
R
RiSiA
Gość
Axarai ja stosowałam Fissan i jakoś rozstępy mam... także kwestia rozstępów naprawdę nie zależy od tego czy się ktoś smaruje, czy nie... ja się smaowałam 9 miesięcy a rozstępy wyszly 2 tygodnie przed porodem a przytyłam tylko 10 kg w ciaży...
Moja koleżanka stosowała przez 9 miechów mustellę ... rozstępy ma mega duże a też sporo nie przytyła...
Maja ja nie stosuję kremów jadę na maszynce i ... nawet wielki brzuch mi nie przeszkadzał zależy od wprawy
Moja koleżanka stosowała przez 9 miechów mustellę ... rozstępy ma mega duże a też sporo nie przytyła...
Maja ja nie stosuję kremów jadę na maszynce i ... nawet wielki brzuch mi nie przeszkadzał zależy od wprawy
kasiaczku sorki nie tak to mialo zabrzmiec!!!
Pajka mi nie przeszkadza wielki brzuch (narazie) ale boje si eze zas mi wloski beda wrastac i bedzie swedzialo i mnie do szalu doprowadzalo ehhhhh no nic cos musze zrobic z tym fantem bo ilez mozna czekac
Pajka mi nie przeszkadza wielki brzuch (narazie) ale boje si eze zas mi wloski beda wrastac i bedzie swedzialo i mnie do szalu doprowadzalo ehhhhh no nic cos musze zrobic z tym fantem bo ilez mozna czekac
reklama
axarai
dziecioholiczka......
Pajkaa no akurat jestem zadowolona, z pierwszym synem nie miałam pojęcia o jakiś rozstępach, i trochę za późno zaczełam stosować, na piersiach mi wielkie wyszły, ale brzuch uratowałam, nie mam ani jednego, i pozostałe ciąże też smarowałam i już nic nie wyszło, a mam tendencje do rozstępów, jak między ciążami utyłam, to wyszły mi france na udach Koleżanką którym poleciłam też nic nie wyszło, spróbować można, a jak mówisz, że i tak wyjdą, to obojętnie co nie pomoże:-)
Kasieczek świetna cena, dzięki! A to zdzierają w tych aptekach!!!
Kasieczek świetna cena, dzięki! A to zdzierają w tych aptekach!!!