reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
A mi się zamknął 15tc - jupi, jeszcze trochę i połówkowe, a szybko mi zleci, bo do świąt teraz zapieprz będzie i w pracy i w domciu weekendami, ma być ładna pogoda, więc więcej czasu na dworze się spełni, a wtedy też inaczej czas płynie, przyjemniej. Cieszę się, że jest wiosna w końcu! :-D

patrysia*, anmika- Trzymam &&&&& za wizyty :tak:
fasolka35- na pewno szybko zleci do Twojej wizyty. Ja mam dzień przed Tobą wizytę :-):-)

witam sie

Patrysia kciuki za wizytę:)

ja biorę prenatal classic chyba... 90 tabletek zakupiłam za 45 zł... dla kobiet w ciąży

a kwas DHA nie powinno sie brac od 7 miesiaca ciaży?? cos mi tak świta? bo cos mi sie wydaje, ze od III trymestru...

Ja bralam prenatal classic, ale musialam odstawic, niesamowite mdlosci po nim mialam. teraz mam centrum materna, bralam to w poprzedniej ciazy i jest juz OK :-)
trzymam kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&&& ja ide dopiero za tydzien, we srode :-) juz sie doczekac nie moge :-)

Witam przy poludniowej kawce:)
Gratulacje udanych wizyt i &&&& za nadchodzace a miedzy innymi moja juz we wtorek:-):-):-)szczerze mowiac jak wiekszosc z Was po wiadomosci od Gdynianki zaczelam sie stresowac ale nadal czuje ze dzidzia jest we mnie i wierze ze zdrowo sie rozwija we wtorek znowu ja podejrzymy:)

Co do apetytu ja mialam odwrotnie na poczatku masakryczne mdlosci wiec praktycznie wmuszalam w siebie 3 posilki dziennie teraz jakos od tygodnia jem co popadnie bo nawet wedlinki zaczely mi smakowac
:-D
A i zostalam Cioteczka po raz kolejny moja P. urodzila dzis o 3 w nocy ameczyla sie bidulka bo z 1szym miala cesarke a teraz rodzila normalnie wlasnie zaraz mykam odwiedzic ich w szpitalu:-):-):-):-):-)
Licze ze dostarcza im troszke pozytywnej energii i wszystko bedzie dobrze musi byc:-)

Milego dzionka Kobitki!!

Trzymam kciuki za zbliżające się wizyty!
Ja zjadłam własnie trochę zupy i pół gołąbka. Niby smaczne było, ale coś nie chce mi się jeść.
Całe szczęście,że mam ten komputer i tv na sali, bo bym oszalała...

Co do witamin to ja biorę PregnaPlus-płacę 36zł za 30 tabletek. Do tego jeszcze Femisept Uro na drogi moczowe i ze wspomagaczy tyle.

Lotka to idziemy "razem" na wizytę ;) Mi już nie wiele brakuję żeby zacząć odliczać godziny a nie tylko dni;) na szczęście wizyta prawie z samego rana bo już o 8:15 :) Mam nadzieję że lekarz pozwoli mężowi wejść ze mną to w końcu i on podglądnie nasz cud;)

Pajkaa- nie wiem od którego miesiąca powinno się brać ale lekarz mi powiedział, że mają być z DHA a swoją drogą ja jem bardzo mało ryb a jak czytałam DHA uzupełnia te niedobory.

reklama
anmika bedzie okja tez mam jutro wizyte, ale bez usg, najblizsze usg dopiero w maju, jutro pewnie lekarz tylko sie zapyta czy wszystko ok
kasia ja nie mam rano apetytu za to wieczorem nadrabiam i kocham ryby
patrysia powdzenia u gina
joasia zdrowka dla P i jej nowonarodzonego Dziecka

Do góry