reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

kasieq szkoda ze pogoda nie wypalila :-(

co do reszty super, ze korzystacie z pogody, dzisiaj bylo naprawde przeslicznie, ciekawe jak bedzie jutro
a ja oczywiscie nie przeczytalam ani strony przed 13 ta poszlam z mala na podworko do sasiadow i siedzialysmy dlugo ja sobie pogadalam z sasiadka a mala nabawila sie z Synem sasiadow, potem jeszcze poszlysmy do lasu, a jak wrocilam to posprzatalam chalupe, a moja mala dzis mi podlozyla raczke pod wrzatek, jak dolewalam jej do wanny bo chlodna woda sie napuscila a powtarzalam jej ze nie wolno bo to jest bardzo gorace, lapka jej spuchla, strasznie placze co chwile, nasmarowalam jej mascia na oparzenia i nakleilam jej tzw. plasterek antybolek z kubusia puchatka,ona wierzy ze mniej boli jak sie naklei heh taka metode dla dzieci stosowala mojej sp. Tesciowa, no i Oliwka poszla do lozka przed 18ta zaraz po tym oparzeniu i po kapieli, drzemala a teraz juz chyba spi na dobre bo dalam jej nurofen
a ja zaraz ide prasowac
nawet obiadu dzis nie robilam bo nie bylo kiedy mala nie chce jesc po tym oparzeniu wypila tylko mleko a ja zjadlam bulke

reklama
Martusia, mam nadzieje, ze noc minela bez problemów...

ja jeszcze pije kawke, i za jakies pol godziny wybywamy z malym na spacer. troche mgliscie u nas, ale dosyc cieplo, maz spi po nocce, to akurat mu nie bedziemy przeszkadzac ;-)
a w tym tygodniu ruszamy na poszukiwanie rowerka dla młodego :-) dziewczyny mające starszaki - jakie rowerki dla nich macie? chodzi mi o konkretne modele/ewent producentów. cos polecacie? cos mozecie odradzic? dzieki :-)

Lotka, ja co prawda nie mam starszaka ale rok temu kupowaliśmy rowerek dla chrześnicy (3 latka) i powiem szczerze że dla tak małych dzieci nie ma zbyt dużego wyboru, a byliśmy w kilku dużych sklepach rowerowych. W końcu kupiliśmy w Decathlonie jakiś rowerek, jeden bodajże z 3 do wyboru... dla większych dzieci jest spory wybór, ale dla takiego malucha nie bardzo...

Hallo Kobitki!!
U nas też mgliści, i chłodniej niż wczoraj, a miało być super ciepło:-(
My kupiliśmy dla 3,5 letniego Kacka ten rowerek Viking, jest rewelacyjny, stabilny i doskonale wykonany UNIBIKE-NAJLEPSZE ROWERY BYDGOSZCZ ale niestety jest duży. Myśleliśmy, że lepiej kupić już trochę większy, bo wydawało nam się, że te malutki rowerek na 12 to na chwilę będzie, ale teraz myślę, że dla małego dziecka musi być ten malutki:tak:

Zobacz załącznik 448087 Kacuś 3,5 roku:-D

Ostatnia edycja:
ja tez zastanawiam sie nad kupnem rowerka dla malej ale to w sierpniu na urodzinki, i wlasnie czesc osob mi poleca zeby nie przesadzac z wielkoscia ze lepiej kupic 12tke

witam sie i ja unas dzis tez sloneczko ale dopiero niedawno wyszlo bo caly czas byla mgla ,m jednak w domu na razie, poszedl robic samochod, ale mi sie dzis nie cche nigdzie wychodzic wczoraj siedzialam 3,5 godz na pisakownicy nie na piasku tylko na obudowie i dzis strasznie bola mnie te kosci miedzy nogami, mala dzis ladnie spala do 7.30 mimo, ze wczorajtakj bardzosyzbkosie polozyla,dzis juzaz tak nie narzeka na raczke ale plasterek antybolek musi byc i nie mozna go nawet zdjac zeby posmarowac paluszek mascia na oparzenia, mozna tylkowokol plasterka
laugh.gif

Cześć Kobietki :)
Mam nadzieję, że trzymacie się dobrze i wszystkim życzę zdrówka :).
Weekend nam się udał. Spędziłam dużo czasu na powietrzu. Ależ tęskniłam za wiosną, za słońcem, Oby tak dalej :)

Niestety na rowerkach dla dzieci się nie znam.
Lotka - trzymam kciuki za jak najlepszzy wbór :)

Witam niedzielnie i slonecznie:-)

U nas dzis pieknie i slonecznie podobno nawet do 20 stopni, mmmm uwielbiam taka pogode:-):-):-)
Pospacerowalismy dzis z moim M a zamaist obiadku skusil mnie pizza to pierwszy raz jak zjadlam cos "smieciowego" odkad jestem w ciazy, ale mysle ze raz na jakis czas nie zaszkodzi;)
Bynajmniej nie musialam stac przy garach:-D

Jutro moj Tatko ma imieniny i tez zapowiada sie grill chociaz nie wiem czy pogoda nie zrobi nam psikusa, zobaczymy...

Martusia Corcia na pewno dzielna Kobietka i zniesie ten bol, oby sie jak najszybciej zagoilo:-)

Lotka zycze udanych zakupow, niestety w doborze nie pomoge- nie mam jeszcze doswiadczenia;)

A widzisz!! Bardzo możliwe bo to jedna z dwóch dróg prowadzących "z lądu" na Mierzeję. :-D
Następnym razem skręć na kawkę w ogrodzie! Zapraszam!! :-)

reklama
przesylam wszystkim buziaki i zycze spokojnej nocki

mi dzis dzien minal blyskawicznie, nawet nie wiem na czym, tylko 2 gazety zdazylam przeczytac, a m mimo, ze mial wolne to caly dzien naprawial auto, eh za szybko ten wekend minal

Do góry