reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie

mnie głowa boli znowu skonczy się na apapie:(

Lotka u nas odwrotnie na nocnik niet drze sie jak opętany zobaczymy na desce...

FutureMummy
wszystkiego naj dla córci

resztę wrześnióweczek pozdriawiam:)

reklama
Oj dziewczynki widze, ze kluseczki dzis nie w sosie.. Ja mam za to takiego lenia, ale tyle do posprzatania ze hej... Moj Medi powiedzial zebym sobie poszla spac, ale az mi by glupio bylo ze caly dom w syfie a ja spie w taka pogode.

Noooo... I w ogole nie moge sypiac dobrze, odkad sie ladniejsza pogoda zrobila, mojemu chyba ciaza weszla w krew bo zaczal w nocy wstawac na siusiu, chociaz moze ma ciaze urojona?
:-)

Gorgusia - gratuluje! A ty na kiedy masz terminos ? Ja dopiero 13 zaczynam... :szok:

Future Mummy- GRATULUJE calego roczku z mala , rozumiem, ze torcik bedzie!

Ideeeee powolnym krokiem ku kuchni , moze w trakcie sprzatania dostane jakis kosmicznych checi.

Ayni- mam termin ns 30.08 :) A Ty skończyłaś 13tydz, a teraz jesteś w 14 :)

FutureMummy- najlepszego dla Twojej córci :)

Oglądałam wczoraj porodówkę na TLC...i chyba nie powinnam. Takie głupoty mi się całą noc śniły,że aż głupio opowiadać.

Dziś na obiad szczawiówka z ziemniaczkami i jajem!

FutureMummy wszystkiego najlepszego dla Córci:-) No to masz już Juniorka w domku:-)

Gorgusia nie oglądaj takich programów, ja to robiłam w ciąży z Misiem, ponadto bardzo dużo czytałam i z tego powodu wkręcałam sobie różne filmy... Aż mnie w końcu mój ginek opi..ył z góry do dołu, za co jestem mu bardzo wdzięczna:-)

gorgusia też oglądałam ten program, mam nadzieje ze ja nie będę się darła ja ta kobieta, mam wyższy próg bólu ale nawet jak nie dam rady to w Irlandii nie ma problemu ze znieczuleniem:-D

Gorgus - ANO. Tez m sIe tak wydaje ze ten suwaczek glupoty pieprzy a ja w ciazy stracilam zdolnosci intelektualne. moj dzidz ma 7 cm nie 6 no i wazy 20 g powiedziala moja Pani polozna. A jak bedziesz dalej ogladac TLC to Cie skarce ;p Ja na poczatku lubilam ta stacje, ale potem zobaczylam jakie wartosci promuje ta stacja, ze az przestalam, najbardziej obrzydza mnie program Todlers & Tiaras :/ jak stroja male dziewczynki na pokazy pieknosci, doklejajac im sztuczne zeby , tam gdzie mleczaki wypadly, ucza krecic tylkiem i ten pelny makijaz jak u kur... :/

Gorgus - ANO. Tez m sIe tak wydaje ze ten suwaczek glupoty pieprzy a ja w ciazy stracilam zdolnosci intelektualne. moj dzidz ma 7 cm nie 6 no i wazy 20 g powiedziala moja Pani polozna.
suwaczki pokazują tylko przeciętny wzrost i wagę dziecka w danym tygodniu, na początku maluszki rosną w bardzo podobnym tempie ale kolo 10 tygodnia to już bardzo indywidualna sprawa/
a i dokładnie rzecz biorąc to dziś kończysz 13 tydzień, od jutra będzie szedł 14;)

Dziewczynki kochane ratujcie, w nocy obudzilo mnie straszne pieczenie w przełyku ( chyba zgaga) do tej pory nigdy jej nie mialam wiec nie wiem co to jest :p i bol hmm myslalam,że to żoładek nie moglam spac na boku tylko na wznak no i jakos zasnelam po dwoch godzinkach, dzis za to boli mnie doslownie pod lewa piersia kilka cm:( dziwny bol takie kłócie,ścisk jestem dopiero w 15 tyg tak bym pomyslala,że to dzidzia uciska, też tak miałyscie ? macie? :( troszke sie martwie....

reklama
na zgagę najlepiej migdały albo napić się mleka;) a jeśli chodzi o ból to niestety mam to samo:( to mogą być jelita wg mnie. Jeśli Cie to uspokoi to ostatnio na wizycie zgłaszałam ten problem lekarzowi i przebadał mnie na fotelu i usg zrobił i wszystko było ok tzn macica w porządku, jajniki też, łożysko przyklejone jak trzeba, serduszko maluszka biło :)

Do góry