reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i moje przeczucia są głupie, wstrętne i okropnie nielogiczne, a to tylko dlatego że to moja pierwsza ciąża :-)

Jak się okaże, że one są niesprawdzające się (OBY) to im nawrzucam przeokrutnie!!

reklama
dziewczynki gratuluję Wam wszystkim wrześniowych Maleństw!! rok temu w Sylwestra dokładnie o północy powiedziałam mężowi że będziemy mieć dziecko :) dziś nasza druga córeczka ma już prawie 4mies., niesamowicie to szybko zleciało. Życzę każdej pięknych, spokojnych 9.mies i Maleństw tak grzecznych jak moje.
powodzenia!!

Witam :) dokładnie w nowy rok rano zrobiłam test (potem drugi). będę znów mamą! to dla nas ciąża z zaskoczenia, ale i tak bywa ;) termin ok. 7 września.
o sobie: mam 25 lat, synka (1,5 roku), najcudowniejszego męża :-)
wizyta u lekarza dopiero 19.01, ale liczę na zobaczenie serduszka.
pzodrawiam inne mamy :-D

reklama
Do góry