R
RiSiA
Gość
Maja zgadzam sie... dlatego ja wolę komuś doradzić, ze lepiej odstawić stopniowo niz "udawać' lekarza i radzić bo tak mi sie chce... staram sie ważyć slowa... bo niestety to jest tylko forum i każdy jest inny... a leki te przepisuja nie tylko na podtrzymanie ciaży przecież...a my tutaj zadajac pytanie nie piszemy o konkretach takich jak wynini, jak wygląda usg, czy łożysko funkcjonuje dobrze ect...
co do progesteronu to hmmm ja zawsze miałam w normie...i moja lekarka dala mi lek na wszelki wypadek... i wcale nie mam jej tego za złe... bo wiem, ze ona wie co robi...dzieki niej mam pierwszego synka... ciaża byla bardzo ciezka... ale dałysmy radę teraz pomogła w drugiej... a nie zawsze jest tak, ze jak nam nic nie było to i innym nic nie bedzie takie jest moje zdanie...
co do progesteronu to hmmm ja zawsze miałam w normie...i moja lekarka dala mi lek na wszelki wypadek... i wcale nie mam jej tego za złe... bo wiem, ze ona wie co robi...dzieki niej mam pierwszego synka... ciaża byla bardzo ciezka... ale dałysmy radę teraz pomogła w drugiej... a nie zawsze jest tak, ze jak nam nic nie było to i innym nic nie bedzie takie jest moje zdanie...