R
RiSiA
Gość
Witam dziewczynki porannie:-).Kurcze to juz jutro ,im blizej wizyty tym cykor wiekszy.Zaczynam sobie wkrecac najgorsze scenariusze ...masakra jakas normalnie
zacisikam kciuki bedzie dobrze
ayni dobrze wiedziec ze nie jestem sama
fasolka no dokladnie tym bardziej ze ja jutro dopiero bede sie umawiala na usg
również trzymam kciuki
Hej Dziewczynki...
Właśnie dzwoniła do mnie położna i przełożyła wizytę u gina na 21. marca dopiero.... a miała być już za tydzień.... przecież ja zwariuję Żeby było ciekawiej luteinę mam tylko na 3 dni jeszcze i nie wiem czy iść gdzie indziej do gina czy co robić :/
Do tego jeszcze martwi mnie brak ruchów Dzidzi. Wcześniej czułam jakieś głaskanie od czasu do czasu a teraz nic... W poprzedniej ciąży czulam ruchy w 18 tygodniu a w następnej podobno czuje się wcześniej :/ Może sobie tylko wkręcam ale naprawdę wcześniej czułam a teraz nic
to jedź na IP jak się martwisz zrobią usg i bedziesz wiedziala i bedziesz spokojniejsza
hej Dziewczynki!
Mnie ostatnio nie było, bo nie mam weny, nie mam energii, a mam już chyba tylko schizy...
W każdym razie byłam w piątek u doktorka i było oki.
Myślę,że ruchy Dzidizusia w 14,15 tyg. to naprawdę wyjątki,które oczywiście mogą się zdarzyć, ale Bubuś Ty się nie denerwuj i jeszcze trochę poczekaj
Ja jednak Duphaston będę w 16 tyg odstawiać i to tak rachu ciachu... zastanawiam się czy to mądre, ale skoro tak kazał doktorek to tak zrobię..
Dziś czeka mnie robienie projektu z metodyki....o mattko, jak się do tego zmusić!!
ja w pierwszej ciaży ruchy poczulam w 16 tc w 2 ciaży jest szybciej także to nie są wyjątki każda kobieta jest in dywidualna , każda ciaża jest inna
nie jest mądre odstawianie bo gwaltowny spadek progesteronu moze doprowadzić do krwawienia, no chyba, ze bierzesz 1 tabletkę dziennie...