reklama
Verita zapraszam na moj fanpageJa też jak trzeba to antybiotyk nie ma co się bawić a jak pluje to w zastrzyku jak trzeba to trzeba.
Lotka jakie ty cudeńka robisz ze ka wcześniej nie widziałam
https://www.facebook.com/pages/Lotka-Handmade/187219781442003?fref=ts
bedziesz na biezaco
oczywiscie jak by ktos cos to mozna to co szyje tez u mnie zamawiac, materiały cały czas mam na stanie
Lotka cudenka :-)
Lilijanna to Was hurtowo wzieło zdrowka my sie na razie jakos trzymiemy az sama jestem w szoku
No ale zeby nie było za spokojnie to młoda zahaftowała mi całe łozeczko i wszystkie miski z ktorymi spi zjadła mleko odbiło jej sie i jak poszło to ech ..ale kawałek pomaranczki był w tym mleku widocznie nie pogryzła i jej siadło gdzie nie trzeba bo po akcji wesoła i nic jej nie dzieje sie wiecej zobaczymy jak w nocy oczywiscie była juz wykapana i z powrotem do wanny ;-) Teraz spi :-)
Lilijanna to Was hurtowo wzieło zdrowka my sie na razie jakos trzymiemy az sama jestem w szoku
No ale zeby nie było za spokojnie to młoda zahaftowała mi całe łozeczko i wszystkie miski z ktorymi spi zjadła mleko odbiło jej sie i jak poszło to ech ..ale kawałek pomaranczki był w tym mleku widocznie nie pogryzła i jej siadło gdzie nie trzeba bo po akcji wesoła i nic jej nie dzieje sie wiecej zobaczymy jak w nocy oczywiscie była juz wykapana i z powrotem do wanny ;-) Teraz spi :-)
Verita zapraszam na moj fanpage
https://www.facebook.com/pages/Lotka-Handmade/187219781442003?fref=ts
bedziesz na biezaco
oczywiscie jak by ktos cos to mozna to co szyje tez u mnie zamawiac, materiały cały czas mam na stanie
znalazlam ,czemu ja wczesniej tego nie widzilalam??
yyyy nie wiem? tutaj juz jakis czas temu dawałam link ;-)znalazlam ,czemu ja wczesniej tego nie widzilalam??
No my juz po wizycie :-) matka jednak nie osłabła Patce po poł roku stania w miejscu waga drgneła a raczej ruszyła bo z 10 kg wskoczyła na 11 kg.Ciemie zarosniete praktycznie młoda rozwija sie bardzo dobrze mowi duzo i jest ''bardzo komunikatywna " no tak jak porzadek robiła ze starszymi nawet dziecmi w poczekalni da sobie dziecko rade w zyciu no i ogolnie wszystko ok .Teraz jeszcze w przyszłym tyg wizyta u neurologa kontrolna .
No a Dorota coz chyba potrwa zanim zdiagnozuja o co z nia chodzi narazie dostała dzis skierowanie na nastepne badania no i czekamy na wizyte u hematologa 14 marca .
No a Dorota coz chyba potrwa zanim zdiagnozuja o co z nia chodzi narazie dostała dzis skierowanie na nastepne badania no i czekamy na wizyte u hematologa 14 marca .
My mamy 11,8 kg. Od jakiegoś już czasu i waga do góry nie idzie.
Antybiotyk działa, jest o niebo lepiej.
Weronika nauczyła się zdejmować rajstopy i getry oraz skarpety. Na chwilę obecną uważa to za najfajniejszą zabawę. W przeciwieństwie do mnie.
Antybiotyk działa, jest o niebo lepiej.
Weronika nauczyła się zdejmować rajstopy i getry oraz skarpety. Na chwilę obecną uważa to za najfajniejszą zabawę. W przeciwieństwie do mnie.
reklama