reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Halo damy! U nas cieplutko, slonko swieci , chlopy spia oba po rannych harcach, ja dzis mialam wolne i spanie ile wlezie. Snilo mi sie UWAGA! ze odkupilam od kuzynki dres adidas szaro rozowy, gdzie bluza jest tylko na 1 ramie i taki luzny :-D az chcialabym sobie taki sprawic, ale pewnie tylko w mojej fantazji zyje :-D

Za Adamem nie moge nadazyc, wszedzie wlezie i on dobrze wie, ze nie wolno, ale robi mimo wszystko, tak go ciagnie :angry: wie ze pojdzie do boxu i potem rozpacza i... znow to samo jak wyjdzie. rece opadaja :eek:

Ostanio BB ma jakies zaburzenia techniczne, wczoraj wysmarowalam posta, chcialam dodac i mi go wcielo, database error :angry:

reklama
Nie ostatnio ale chyba juz od miesiąca coś jest zle z bb. Mnie ciągle laduje na stronę z nowego roku.
Ja spać nie mogę. Nie wiem czy tu juz się chwalilam ze w piątek córeczka nam sie urodziła ale ja w szpitalu jeszcze. Dziś mam wyjsc jak nie to na żądanie bo juz przesada 3 dni sie tu mecze.

Gratulacje Verita! Mała zdrowa? Ile waży?

A ja już 3 tydzień sama bez chłopa. Już doła łapałam i mama się zlitowała i przyjechała. To chociaż fryzjera zaliczę i może na basen z koleżanką się wybiorę. U nas ponur, siąpi deszcz, jest plus 5 na dworze i wszystko się topi. Okropaśno!:no:

Dziękuję cesarka. Nie fajnie było. Sam weflon za 4 razem wbili nie wspominając o reszcie tez z problemami ale cieszę się że już po i ze jestem już w domku. :-D

Verita - jak się ogarniesz zmień suwak, ja uwielbiam te suwak, które pokazują 5 dni albo 1 tydzień, albo 2 tygodnie, są najsłodsze. :-)

Idę powalczyć z pismami o urlop, wypełnić dokumenty do ostatniej opieki i zrobić PITa A. do urzędu. :cool2: Może się uda, bo młodsze jest upierdliwe od 6 jak tylko otworzyło oczy. :dry: Niby sama się bawi i czas sobie organizuje, ale raz po raz przyłazi i miągwa taka, że szkoda gadać.

A wczoraj licytowałam super kieckę dla Adrianny i tak miałam okienko allegro włączone, mówię sobie, wtrynię się w licytację na sam koniec, a co się okazało, że mnie wylogowało!!! Nie byłoby problemu, loguję się, a tam mi wychodzi, że kody z obrazka wpisywać, bo weryfikacja jakaś trwa. I się dołączyłam, że hoho. :sorry2: Kiecka mi koło nosa przeszła.

Adrianna zaraz jak wstanie to seria inhalacji mnie czeka, :dry:

reklama
Sokrotka tutaj :szok: :-)
Verita coreczka sliiczna, podobna do siostry. Czekamy na nowy suwak
lili ah te cwaniactwo, aaaa jak tam kuchnia? Gotowa?

Do góry