reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
A mnie na wspominki bierze, bo 2.01 dwa lata temu robiłam test. :-) A teraz ten dwie kreski szaleją, tańczą, gadają ... Ach... ;-)
długo wytrzymałas ;-) ja robiłam codzień, w Wigilie, w pierwszy dzień Świat mialam juz blada kreche. zła byłam, bo mi sie testy skończyly(miałam zapas z allegro) no i dopiero 27gru kupiłam nowy i juz mialam wyrazne dwie piekne kreseczki :-)

Ja dwa lata temu 2.01 leciałam do lekarza po potwierdzenie podejrzeń:-D

192074_sylwester_data_zegar_nowy_rok.jpg
Szampańskiej zabawy dziewczyny!

Załączniki

• 192074_sylwester_data_zegar_nowy_rok.jpg
    192074_sylwester_data_zegar_nowy_rok.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 46
Witam się w 2014 roku, chyba jestem pierwsza :-pRzadko zaglądam, chciałabym częściej ale czas nie pozwala. Widzę, że tu się dużo pozmieniało, nowe suwaczki się pojawiły na różne okazje :-) Widzę nowe osoby a wiele już tu chyba nie zagląda. A niektóre z Was powtórnie zostaną mamusiami! Ja się staram od czasu do czasu poczytać, żeby wiedzieć co słychać u Was i Waszych roczniaków, niedługo półtoraroczniaków :-D W nowym roku czas na podsumowania. Jak zaglądam od czasu do czasu to chwalę się oczywiście osiągnięciami mojego szkraba tak zrobię i dziś.
Za nami 15 miesięcy. Dla Hani w domu już chyba nie ma rzeczy nieosiągalnych. Wszędzie potrafi wejść i sobie pozdejmować rzeczy, które ją ciekawią, a wszystko ją ciekawi. Wczoraj ku mojej nieuwadze wlazła na fotel od biurka i to obrotowy, z fotela na biurko a z biurka ładowała się na półki, które nad nim wiszą. Na szczęście w porę to zauważyłam a to był moment dosłownie. Trzeba mieć oczy dookoła głowy. Hania coraz więcej mówi. Pojawiły się pierwsze zdania. Mówi "tata choć!" "Choć tam". Ostatnio zaskoczyła nas, jak wypowiadała cyfry w odpowiedniej kolejności do dziesięciu. Tak sama z siebie, nawet jej specjalnie nie uczyliśmy. Po prostu często na głos liczymy a ona widocznie zapamiętała. Potrafi też rozpoznawać niektóre litery i nazywać głoski oraz kojarzy jaki wyraz zaczyna się na daną literę, oczywiście H jest najważniejsze :tak:
Na dziś muszę już kończyć ale postaram się zaglądać tu częściej.
Najlepsze życzenia na 2014 rok!

reklama
Witam się w nowym roczku. Moja mała ma już za sobą 16 miesięcy. Niesamowite jak ten czas leci. Święta szczęśliwie minęły. Gosia dostała wysypki nie wiadomo na co, może mandarynki a może choinka. Pewnie dowiem się w przyszłym roku. Na razie odstawiłam jedno i drugie. A ja miałam grypę żołądkową. Przegibane...:no:
Jasminum! masz genialne dziecko. Moja dopiero próbuje sylaby składać w dwusylabowce typu kuku, koko, papa. Jedyne zdanie jej to "Am daććććć!!" z naciskiem na ććććć:-D. Ale za to jest taka nieposłuszna, rozrabia, nie słucha a jak coś chce to się rzuca z rykiem na podłogę i ciska wszystkim co ma w zasięgu ręki. Wychowuję chyba żmiję na własnym łonie:szok:.

Do góry