reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Perell moja tylko wode pije syn tez na wodzie chowany i najstarszy iostrzeniec, przynjamniej ci starsi zeby maja zdrowe asiostrzenica od malego litrami soki i nie dosc ze alergia na wszystko to jeszcze zeby kazdy jeden poleczony juz. Woda najlepsza , nie daj sie
Ja dzis zbudzialm sie bolem gardlana szczescie slabym i od suchego powietrza mam nadzieje do tego tyle roboty wdomu ze :szok:sie odechciewa

reklama
Jestem :-p ja dzis od rana na szmacie latalam ale juz błysk ;-) tylko sie :wściekła/y: bo mi pralka zdechła przed chwila a gora prania czeka:angry: do tego cos mi sie namieszało i fb nie moge wlesc bo mi ktos hasło zmienił:szok:podejrzewam ze młody jak siedział na lapku moim wczoraj cos mi cholernik namieszał i musze teraz czekac 24h zeby nowe mogło hasło działac ;-)

Mały buntownik spi ,dzis chodzi i wszystkich ochszania po swojemu:-D pyskacz mały:-p

ale miałam noc!! Krystian pierwszy raz od narodzin przespał całą noc... od 21.40 do 8.20. Bez pobudki na picie. Tak się wyspałam! Już o 6 oczy otworzyłam i poszłam sprawdzić czy u niego wszystko wporządku, po oględzinach poszłam dalej spać. Ale cudownie! Szkoda że usypianie się popsuło totalnie.. dziś kolejne 40 min walki, ale ostatecznie za przespaną noc warto.

Verita ja wiem po sobie.. od małego na sokach chowana i teraz wody nie wypiję bo bardzo nie lubię. Wiem że jest najzdrowsza więc Krystianowi podaję by nie był taki jak ja.. Choć dziur i alergi nie mam, ale miło by było porzucić ten dodatkowy cukier i trochę zrzucić wagi :)
Jeszcze 2,5 msc i będziesz się cieszyć kolejną małą ślicznotką :)

Fasolka mój też buntownik.. ile on się nagada zanim coś zrobi :szok:. Ostatnio przed wyjściem z pokoju musi oznajmić że wychodzi, śmieję się z niego co chwilę.

dzien dobry!
ja od narodzin Macka przespalam cala jedna noc :-) niby mlody juz nic nie je w nocy, ale duzo pije. no i tez dolaczam do dzieci popsutych przy zasypianiu ;-)
Maciek zawsze mi padal ok 19 a wstawal ok 6. od kilku dni szaleje do 21-22. ale rano wstaje tak samo. nie wiem o co chodzi.. podobno pełnia idzie ;-)
miłej niedzieli!

Witam mamuski :-) co tak cichutko tu :-p

U nas leci czas nie wiadomo kiedy młoda przylepa jeszcze wieksza sie zrobiła i nic tylko mama;-) , jakos ostatnio mały apetyt ma ale pewnie jak zawsze przejsciowe i nadganiac bedzie jak zawsze ;-)teraz spi po spacerku wybiegała sie bo słonko sliczne choc mrozno:szok: rano para z dziobkow szła;-)

Ciezaroweczki VERITA ,POLISIA jak sie czujecie :-) a moze jeszcze ktoras :-p:-D

Awersja i Drzemag wychodzic z krzaczorow i reszta tez:cool2:

My też po spacerku ale u nas bez słońca. Podobno zima idzie!
Dziś już sobie nie pospałam.. Krystian się wybudzał co chwile na piciu..Nie wiem od czzego to zależy ale miło by było spać całą noc.

Hej hej!
Jestem. Trochę intensywny weekend miałam i 2 dni nie odpalałam lapka ale już jestem. Młoda śpi. Już od dwóch tygodni mamy jedno spanie i wieczorem jest pandnięta i zasypia zaraz po odłożeniu butli. W nocy w sumie dobrze śpi. Czasem się budzi i szuka smoka to jej dam i śpi dalej. Niestety też zdarzają się nocki, że się obudzi i 2 godziny nie śpi:wściekła/y:. Dziś tak było. Potem zasnęła i spała do 8,30
Na dworze zimno i wieje. Byłam już po zakupy i szybko wracałam. Wcale mi się nie chciało chodzić. Gosia mnie ciągnęła do parku ale udało mi się odwrócić jej uwagę. Ale zła matka!!:zawstydzona/y:.
Tak czytam Wasze posty i stwierdzam, że dużo mówią Wasze maluchy. Moja jakaś niekumata. Gada po swojemu i nie chce nic nowego się uczyć. Ale przynajmniej rozumie co ja do niej mówię :-D. Miłego dzionka!!!

reklama
Do góry