reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Czesc dziewczynki, co za dzien, zapomnialam mezowi powiedziec, zeby mi zostawil swoja karte bo mialam isc po mleko i sok dla Adama a na moim koncie ledwo 5 EUR pffff. No i mysle,mysle co tu zrobic, przelalabym sobie ale maz w innym banku wiec na drugi dzien by doszlo a mlika ni ma juz. No i odkopalam ksiazeczke oszczednosciowa do ktorej wkleja sie znaczki otrzymane przy wiekszych zakupach i takim sposobem kupilam i mleko, i sok a nawet nowe smoczki do butelki :-D

Moj Adas tez nie chodzacy, chodzi tylko przy pchaczu i za raczke juz coraz ladniej , jeszcze tydzien temu w ogole za raczke bal sie chodzic, a teraz sunie ladnie i nie oszukuje juz trzymajac sie sciany druga reka :-D

Ja rowniez myslalam o Cloundynce, szkoda ze nas tak opuscila bez slowa, mam nadzije, ze sie jeszcze pojawi. Ciekawe tez co u Palmy-jej corcia pewnie juz biega jak szalona.

Ja juz po obiadku, Adam zasnal w krzeselku czekajac na obiad chyba znudzony :rofl2: wiec mam chwile zeby do was zajrzec, ostatnio czasu brak, dziecko strasznie absorbujace!

Mam jeszcze pytanie, istnieje mozliwosc zalozenia zamknietego watku na naszej grupie wrzesniowej, funkcjonowalby jak grupa zamknieta, tyle ze w formie watku. Wiem,ze jest tez grupa na FB ale jesli mimo wszystko bylybyscie czyms takim zainteresowane,to dajcie znac.

Witam mamuski ja dalej z goscmi i banda dzieciaków ;-):-D Zaczynam tez juz powoli zakupy szkolne i mało mnie jasny szlag nie trafił jak w jezykowej ksiegarni zapłaciłam 350 zł a gdzie reszta ksiazek nie mowiac o przyborach itp :nerd: Patulina sama nie chodzi ale z pchaczem pomyka ,za jedna raczke .Stoi wstaje- kuca sama bez trzymania sie czegokolwiek :-D rozrabia jak pijany zajac w kapuscie :-p ostatnio stukła kilka aniołkow z kolekcji Doroty jak tam siegła gadzina to nie wiem :no: A gada jak najeta :-D ,no i niech ktos cos je to pierwsza leci i amama woła i dzioba otwiera :rofl2: ale widze ze wyciaga ie i nie wiem czy z wgi straciła czy takie wrazenie bo spodenki itp co dobre miała to z dupska leca no ale jak to pieciu sekund w jednym miejscu nie usiedzi to nic dziwnego ;-)

Czesc Mamuski!

U Nas wsio ok jakby ktos sie martwil,ze ucichlam :-D:-D:-D

Mikus ma juz 3 zabka. Gada jak najety, chodzi z pchaczem. Szykujemy sie do 2 ich urodzin Starszaka.

Ja szukam pracy... jutro mam rozmowe ... zobaczymy czy cos z tego wyniknie.

Pozdrawiam Was wszystkie goraco!

Taycia trzymam kciuki!!

Ayni mi jest wszystko jedno, dostosuję się do większości ;-)

Fasolka rozumiem Cię, tyle wydać na same językowe książki to się w głowie nie mieści.. Pamiętam że jak miałam tyle płacić za nie na studiach to sobie kserowałam i wychodziło mi to o wiele taniej ;-) I tak sobie myślę że jak miałabym tyle wydawać na Krystianowe książki to znowu stanę się klientem ksero ;-)
(chodzi mi o językowe)

reklama
Do góry