reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

chwale sie ze Oli zrobil dzis SAM pierwsze kroczki, mimo ze dopiero od wczoraj ma pchacza :) moj zdolny dziec :) zabkow nadal nie ma...

mi tez Oliwierka biora nieraz za dziewczynke to sie smieje ze ubiore mu sukienke zaloze opaske i bedzie Oliwia :p

spokojnej mamuski

reklama
Moją Julę też biorą a chłopca, ale to z powodu włosków które jakoś nie chcą nam urosnąć :/ poza tym kiedyś chłopców ubierało się na różowo a dziewczynki na niebiesko i chyba stąd te pomyłki starszego pokolenia.

Znalazłam na temat kolorów artykuł
Niebieski dla chłopca, różowy dla dziewczynki? - Psychologia Dziecka

cieszę się że nie tylko moje dziecko jest brane za dziewczynkę ;-)
Martusia a ja śmieję się że odzieję go w róż i będzie Krystynka! Zdolny Twój synek! Mój w pchaczu pędzi jak szalony i niestety nie umie skręcać więc i ja pędzę za nim by go odwracać!

Z Krystiankiem byliśmy dziś na placu zabaw, ile radości może dać siedzenie w piaskownicy i oglądanie innych dzieci podczas zabawy.

Znalazłam na temat kolorów artykuł
Niebieski dla chłopca, różowy dla dziewczynki? - Psychologia Dziecka

cieszę się że nie tylko moje dziecko jest brane za dziewczynkę ;-)
Martusia a ja śmieję się że odzieję go w róż i będzie Krystynka! Zdolny Twój synek! Mój w pchaczu pędzi jak szalony i niestety nie umie skręcać więc i ja pędzę za nim by go odwracać!

Z Krystiankiem byliśmy dziś na placu zabaw, ile radości może dać siedzenie w piaskownicy i oglądanie innych dzieci podczas zabawy.

no, zabawa przednia zwłaszcza jak biegnie z pchaczem w ścianę lub drzwi bo też nie umie a ja za nim - ubaw po pachy z mamy oczywiscie :p a my tylko raz bylismy w piasku i piasek chcial do buzi wejsc. w zamysle ciagle mam wypad na plaze ale no ten piach - jakos tak sie boje ze zaraz cos mu sie zrobi albo sie pokaleczy albo cos - zawsze cos... :/

no i Oliwier juz sie szykuje do chodzenia, z czworakow sam wstanie na podlodze i trzymajac sie czegos zrobi kroczki jeszcze ma ten strach przed puszczeniem sie. a takie to male i nieporadne bylo niedawno a teraz sam juz stoi kroczki no czas leci niesamowicie ;)

milego dnia!

Witam :-)

Lilijanna no tak to jest chłop w domu i organizacja pada :-p:-D

Izus masz 100% racji tak kiedys ubierali chłopak roz a dziewczyka niebieski :nerd:
My korzystamy z pogody wczoraj bylismy z mała na basenie a radochy miała w wodzie:-D no i nadrabiamy czas razem ktorego normalnie mało:-pmłoda gada coraz wiecej nauczyła sie pokazywac oko i teraz kazdemu palucha w oko wkłada :-p:-D.Dorotka ma za kilka dni urodziny wiec imprezka sie szykuje .

Miłej soboty :-)

reklama
No to ja też nie wiedziałam, że było u nas odwrotnie z tymi kolorami. :-) Człowiek uczy się całe życie. :tak:

Martusia - na piachu raczej nic mu się nie stanie, ja dziewczyny po piachu i po trawie puszczam zawsze. W ogóle to Ada wchodzi na plac zabaw (piach i trawa tam jest) i pierwsze co robi to ściąga buty i biega na boso. Jak ma coś wejść w nogę to wejdzie. :-p

Axarai - co to Pawłowej, Ty pisałaś o tych truskawkach. Chcę zrobić na swoje imieniny i truskawki daję na chwilę przed włożeniem na stół tak?

Fasolka35 - zobaczysz jak do pracy pójdzie jaka to ulga będzie, mimo, że fajnei w domu razem.

Do góry