reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja rowniez sie dolaczam do najlepszych zyczen :tak: dajcie znac jak swietowalyscie ten dzien.

Nasz dzionek minal fantastycznie! Brat bardzo mi pomaga przy Adasiu, bawia sie razem, poza tym w kuchni cos ogarnie , pranie powiesi, zabralam dzis chlopcow nad morze, akurat byl odplyw, wiec plytka woda i ciepla jak zupa, i ludzi duzo jak na poniedzialek. Adam zjadl mul :wściekła/y: chwila nieuwagi i juz reka w buzi... Az nie chce myslec o tych wszystkich mikroorganizmach i innych zyjatkach, ale poki co ma sie dobrze i padl dzis zmeczony wrazeniami z calego dnia.

zycze wam i dzieciakom slodkich snow, uciekam, adios!

reklama
Dziewczynki gapa ze mnie ale z całego serca WSZYSTKIEGO NAJ :-)

ka10055[1].jpg

Załączniki

• ka10055[1].jpg
    ka10055[1].jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 28
Hallo Kochane!
Zdrówka urodzinowego i cierpliwości życzę Laseczki!!!!
Awersja, coś tam łyknę czasami, ale ogólnie to czekam, aż Adi będzie miała 3 lata i na kurs mogę iść :) Teraz nie idę, bo Adi musiała by zostawać w przedszkolu na 5 godzin dziennie, a tak mi się nie pali znać język, zresztą do pracy pójdę, jak młoda 3 lata skończy, więc z moją sklerozą mogłabym pozapominać :)
Ayni Frutti di Mare Adaś widocznie lubi :-)
Moja młoda poszła spać o 17, i jeszcze śpi, no fajnie:baffled:
Fasolka ale macie fajnie z tym staraniem:-)

OOOOOOOooooo :-p co to za puchy tu ja na szybkiego a tu cisza nieładnie :nerd: meldowac mi sie ale juz i z krzaczorów wychodzic :-p;-):-):-)

My dzis dzien spacerowo -wycieczkowo -zabawowy:-p:-D ,młoda w siodmym niebie :-) no i narezscie czasu dla siebie mamy troche ;-) ....

Miłego wieczorka i spokojnej nocki;-)

Axsa na staranka fajne sa;-):-D

Witajcie! Troszkę się rozleniwiłam ale już jestem ;)))

Mam problema, kupiłam pieluszki huggies i teraz Krystian ma taką wysypkę na siusiaki i okolicy jakiej świat jeszcze nie widział. Smaruję mu maścią od doktorki, pudrem i nic.. zmieniłam nawet chusteczki nawilżane na wodę i płatki kosmetyczne i nic.. po kąpieli dokładnie suszę i wietrze i nic... znowu wróciłam do pampersów ale co ma wysypkę to ma..

Stokrotka piękny synuś! piękny!! ;)) Jestem nim oczarowana! Gdybym miała córeczkę już bym go zaklepała na zięcia ;))
Nie denerwuj się bo to tylko zdrowia szkoda!

Fasolka to teraz synka czy córeczkę tworzycie? ;)

Ayni mój zjadł piasek jak byłam na plaży... mam tylko nadzieję że nauczy się że to nic dobrego nie jest. Co do świętowania to nie wyprawiałam urodzin, nie mam na to sił. Krystian dalej nie przesypia nocy więc po co sobie jeszcze utrudniać ;) Ucałuj małego smakosza mułu!

OOOOOO i nadszedl blogi wieczor.... Nie zebym narzekala, ale w te upaly, ktore w koncu dotarly do NL , syn moj jest po prostu nieznosny! Nie dosc , ze obudzil sie o 7 rano, to jeszcze od rana do wieczora wszystko na NIE! I lazil za mna, lapal mnie na nogawki i stal i jeczal... Myslalam nawet, ze moze kolejne zeby, ale nie! Zaczelam Bogu dziekowac, ze mam brata w domu, co go chociaz troche zabawial.

Stokrociu, co tam znow namieszal, ach te chlopy, moj dzis chyba wiekszosc dnia przespal po nocce. :baffled:
Axa nie zazdroszcze dzis boju o sen, ciekawe o ktorej Ci padnie jak sie obudzi :D

Stokrotkano co Ty po tak rozłące nie można się denerwować:-)
Fasolka właśnie, a co byście chcieli:-)
U nas gorąc, Adi dopiero poszła spać, bo popołudniu zasnęła o 17 i wstała o 19:30. i mówię 50 raz do M, żeby przyniósł mi arbuza, zaraz go ubiję!
Ayni Ty myślisz ja piszę:-D własnie zasnęła
Perell widziałam zdjęcia, i Ty te piękne włoski tak obcięłaś, nie no jako M spuściła bym Ci lanto:-p

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie okropna noc. Mała wstała w nocy i lazila po łóżku. zasnąć nie mogla. nad ranem obudziła cały dom i teraz śpi.
wczoraj poszlam z nia na spacer a ona wyje kręci się chce wyjść. wiec mowie kto ja wyciągał z wózka? ?? szwagierka ze matka. a czyli. ale potem z teściową poszlam na spacer i ona ze ciotka wyciagala. czyli wszystkie ja nosily na rękach a teraz ja mam sie z nia uzerac. po prostu wyla w tym wózku. w każdej pozycji. az jej w końcu łzy poleciały

Do góry