reklama
żyję! ;-)
choć słyszę co chwila 'nie mogę się przyzwyczaić do jego krótkich włosów' to cieszę się że dane mi jest to słyszeć tu, a nie zza światów ;-)
oczywiście jak się coś dzieje to dziwnym trafem zawsze wpada do nas rodzinka (oni mają chyba jakiś podsłuch zamontowany).
Mam nadzieję że Krystian lada chwila padnie bo go nieźle wykończyli- psychicznie też- dostał bączek który gra jak się kręci. Gra to w sumie źle powiedziane...on oddaje odgłos przy którym mały mi się niepokoi, bo nie wie dlaczego on tak dziwnie buczy;-) Więc uparcie próbował ich jakby zainteresować jego pchaczem, pokazywał gdzie piłki się wkłada, a oni swoje i kręcili bączka.
choć słyszę co chwila 'nie mogę się przyzwyczaić do jego krótkich włosów' to cieszę się że dane mi jest to słyszeć tu, a nie zza światów ;-)
oczywiście jak się coś dzieje to dziwnym trafem zawsze wpada do nas rodzinka (oni mają chyba jakiś podsłuch zamontowany).
Mam nadzieję że Krystian lada chwila padnie bo go nieźle wykończyli- psychicznie też- dostał bączek który gra jak się kręci. Gra to w sumie źle powiedziane...on oddaje odgłos przy którym mały mi się niepokoi, bo nie wie dlaczego on tak dziwnie buczy;-) Więc uparcie próbował ich jakby zainteresować jego pchaczem, pokazywał gdzie piłki się wkłada, a oni swoje i kręcili bączka.
cześć awersyjo ;-) malizna raczkuje juz ze 3 miesiące, chodzi sama przy meblach od dwóch, ale nadal kocha ręce mamy, teraz przez większość dnia chce bym ją prowadzała, tak za paluszki ....
ale lepsze to , niż noszenie nonstop
Noicki przesypia nam całe, chodzi spac ok 20 i wsatje o 8 rano, budzi się raz na papu, w dzień śpi już łądnie, bo z 2 mikro snów po 30 min, zrobiła sobie jeden 2 godzinny :-):-):-) więc spoko loko
wogóle jest wesoło bardzo, ma la jest barrrddzzzoooo żywa
A co u Twojej Tosieńki ?
ale lepsze to , niż noszenie nonstop
Noicki przesypia nam całe, chodzi spac ok 20 i wsatje o 8 rano, budzi się raz na papu, w dzień śpi już łądnie, bo z 2 mikro snów po 30 min, zrobiła sobie jeden 2 godzinny :-):-):-) więc spoko loko
wogóle jest wesoło bardzo, ma la jest barrrddzzzoooo żywa
A co u Twojej Tosieńki ?
*martusia*
Fanka BB :)
hej Palma :* fajnie wiedziec co u Nataszki, wstaw zdjecie
reklama
Zakrztusiłam się kawą, miej litość.Awersja też się cieszę! A mało brakowało bo gdy za rada Lili powiedziałam że główka mu się nie będzie pociła to mi zaproponował że mnie na łyso zetnie...
Nagapalma - a kto to, a co to za stwór? Oj 2h drzemka w ciągu dnia to naprawdę super, to masz chwilę dla siebie wyłącznie. Super, że rączki mamy jeszcze są fajne, ale podłogi, szafki, własne nóżki lepsiejsze. No i widzę, że humorek dopisuje jak zawsze. :-)
Weronika od wczoraj temperatura pod 39 podchodzi, zbijamy, ale po 5-6h wraca, obstawiam zębole, bo pcha łapki do paszczy, a innych objawów choroby jakiejś brak, humor też dopisuje, bawi się chętnie, jedzenia odmawia, cycka pożera, idę sobie właśnie lód zrobić, żebym mogła po którymś razie wymiętolenia okład sobie zapodać.
Fasolka35 - łepetyna lepiej?
Axarai - i jak drożdżówka? Pochłonięta?
Martusia - jak Oli i jego śmierdzący problemik?
Ostatnia edycja: