Anmika[/B] – nie możesz też jeść jaj, wołowiny, szynek, są sklepy specjalne z żywnością dla alergików, troszkę ceny wyższe, ale za to fajny wybór, co do smaku to różnie. Możesz też jeść potrawy jak wegetarianin.Ale i tak współczuję przez duże "W"
![]()
Tak się właśnie zastanawiam czy on ma tą skazę, czy co to jest? W czwartek miał dodatkowo bardzo czerwone te policzki, a przecież ja odstawiłam nabiał to gorzej nie powinno chyba być, nie? Lekarka dodatkowo zauważyła lekkie chrosty na brzuszku na wysokości zapięcia pieluchy i nad kolanami. Stwierdziła, że może to być uczulenie na lek Bactrim lub na płyn Dzidziuś. Kazała odstawić zaraz lek i do dzisiaj powinno być lepiej, a jak nie to trzeba próbować z płynem (ona raczej to obstawiała). Policzki dziś nie są już czerwone, ale dalej są szorstkie krosty, na brzuszku też nie zniknęły. Dodatkowo dziś zobaczyłam, że ma też na brodzie, tak nisko - a miał dziś założoną taką bluzkę z golfem jakby - więc może to faktycznie ten płyn? Spróbuję. No i od dziś definitywnie odstawiam ten nabiał, bo do tej pory nie mogłam pożegnać się z czekoladą.
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
edit:
Teraz tak myślę, a może mojemu Małemu pogorszyły się te poliki w czwartek przez to, że zjadłam w Wielkanoc trochę jajek? A z drugiej strony skąd mam wiedzieć, czy nie uczuliło go jakieś jedzenie, bo od ponad tygodnia rozszerzyłam mu nieźle dietę, tzn. dostał dużo nowych produktów, może za dużo naraz? Ach.....
Ostatnia edycja: