reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Stokrotka przeboje z tym zamkiem żeby nikt sobie poradzić nie mógł.
A ja mam dość , szlag mnie trafi na moich sąsiadów, żyją z zasiłków piją i cpaja. 2 dni temu impreza i o 3 w nocy prali się, dzis znów mordy dra bo inaczej tego nazwać nie można. Na policję nie zadzwonie bo co im zrobią? Upomina a my ich raz w miesiącu upominamy. Do councilu zglosze to też tylko upomnienie dostaną i pretensje do całego świata. Zamienić domku szkoda, bo dużo kasy wsadzilismy w niego ( mamy połowie z nimi właśnie). Usiąść i płakać.

reklama
Stokrotka o matko ale miałas ...a po co im twoj pit:confused:

Axsa ale sie Adusia zmieniła po buzi przez ten czas co cie nie było:szok::cool2:

Reszta dzieciaczkowych zdjec super a filmiki miodzio :-)

bo teraz oprócz ankiety personalnej wypełnia się takie zaświadczenie o osiągniętych dochodach i albo Pit albo RMUA z całego roku trzeba złożyć, kiedyś tak nie było o ile pamiętam ;-)

Stokrotka przeboje z tym zamkiem żeby nikt sobie poradzić nie mógł.
A ja mam dość , szlag mnie trafi na moich sąsiadów, żyją z zasiłków piją i cpaja. 2 dni temu impreza i o 3 w nocy prali się, dzis znów mordy dra bo inaczej tego nazwać nie można. Na policję nie zadzwonie bo co im zrobią? Upomina a my ich raz w miesiącu upominamy. Do councilu zglosze to też tylko upomnienie dostaną i pretensje do całego świata. Zamienić domku szkoda, bo dużo kasy wsadzilismy w niego ( mamy połowie z nimi właśnie). Usiąść i płakać.

tulam, nie ma nic gorszego niż takie sąsiedztwo a jak macie połowę bliźniaka to już w ogóle przechlapane :no:

no hej laseczki.

u nas katastrofa, 11 kup, w zasadzie już sama woda leci.
ale zaczął pić Zenek moj. i dobrze.
odstawiłam antybiotyk. nie bede mu dawać, skoro tak na niego reaguje. co prawda jeszcze Guciu kaszle...no zobaczymy.
rano dzwonie do lekarki. zobaczymy co nakaże.
przepraszam, ze nic nie napisze do nikogo, ale głowy już nie mam.

dobranoc i spokojnej nocy kochane ;*

no hej laseczki.

u nas katastrofa, 11 kup, w zasadzie już sama woda leci.
ale zaczął pić Zenek moj. i dobrze.
odstawiłam antybiotyk. nie bede mu dawać, skoro tak na niego reaguje. co prawda jeszcze Guciu kaszle...no zobaczymy.
rano dzwonie do lekarki. zobaczymy co nakaże.
przepraszam, ze nic nie napisze do nikogo, ale głowy już nie mam.

dobranoc i spokojnej nocy kochane ;*

oby było lepiej :tak:

aaaaaaaaaaaa zapomniałam, od jakiegoś czasu zauważyłam,że jak mam juniora na kolanach lub na rękach to on trzyma wyprostowaną lewą rączkę za sobą bardziej a prawą normalnie z przodu :eek: nie wiem o co chodzi bo zabawki trzyma normalnie i w ogóle poza tymi 2 sytuacjami jest ok, nie wiem czy on tą rączkę dla równowagi tak trzyma czy coś jest nie halo z nią :confused::-(

dzien dobry z kawą :)

Nati zrobiła pobudkę po 5 rano:-D więc właśnie poszła na drzemkę swoją 30 minutową
Co do bezustannego jęczenia na froncie bez zmian:baffled:
Zamówiłam małej, a tak naprawdę sobie nosidełko M1 Lascal używane od pewnej PAni. Miała któraś z Was do czynienia z nim ? Koleżnka ma i mówiła, że spoko loko :)
Nosidełko dla niemowląt i dzieci Lascal M1 | Lascal Ltd

miłego dnia syskim zycymy :)

Czesc dziewczynki , u nas bylo tylko troche piciu o 1 a potem juz blogie spanie do 7.15 :-) Nie chcial mleka. Chyba go tatus wczoraj przekarmil.

Palma Natalia na zdjeciach to zawsze lezy, ty nam cos sciemniasz :p

Axa , piekna ta Twoja krolewna, i widac, ze juz cos bardziej sie zywsza zrobila , siedzi juz troche !

Tygrys Twoj maz i Jas to naprawde 2 takie same egzemplarze, tylko rozne rozmiary. :D

Stokrotko, oooo matko, ale przygode mialas. Ja bym chyba siadla na tych schodach i ryczala, ze nikt nie chce pomoc. Dobrze, ze koniec koncow sie udalo i w miare szybko poszlo. Buzka!

WITAM:)

Jestem juz w domku...

Ale myślę o rezygnacji z BB...na dzien dzisiejszy jest dla mnie za dużo...jestem wyssana z energii nerwów też mi nie brak(dzieci daja mi popalić)ogólnie nie chce mi się nawet pisac także siedzenie na BB mi w tym kompletnie nie pomaga...z FB nie rezygnuję bo to też nie ma być tak aby odmówiła sobie wszystko...to jest taki dla mnie czas moja rozrywka...ale FB i BB to dla nie za duzo...

Kto jest na FB bedzie miał ze mną kontakt :))

DZIĘKUJE ZA WSPANIALE SPĘDZONY CZAS ZA WSPARCIE ZA SAMO TO ŻE MIAŁAM WAS:))BUZIAKÓW MOC PRZESYŁAM:*

buziole.gif

reklama
Patrysia ja i tak zawsze podziwiałam Cię skąd Ty znajdujesz jeszcze czas na internet przy trójce małych brzdąców. Ja mam jednego i ledwo nadążam czytać BB, na pisanie już czasu brak. Masz rację dzieciaczki i Twoje zdrowie psychiczne i fizyczne najważniejsze. Trzymaj się cieplutko ;-)

Do góry