reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

a tu co taka cisza?wszyscy sprzataja przed swietami?
ja sie dzis lenie na kanapie, a chcialabym posprzatac,ale M odsypia nocke, a nie chce do dziecka latac ciagle z brudnymi rekoma smierdzacymi chlorem i chemikaliami...

a pospal dzis juz raz 1,5 h a teraz znow godzinka, wow!

teraz oglada ksiazeczke- szmacianke na dywanie.

cos gotujecie ekstra na swieta?
My w wielki piatek jedzemy wyrobic w koncu Adasiowi paszport

reklama
Perell Oli strasznie marudzi i rzuca się na smoczka normalnie jak jakaś pirania :p. a jak jeszcze karmiłam cycem to szukał cyca jak szczeniaczek, tak się śmiesznie marszczył jeszcze.
Ayni wiesz co nie wiem już. jak w dzień ładnie je to na wieczór na kolację wypycha smoczek dziąsłami i koniec. a jak się zdecyduje w końcu to już mleko gęste i zimne prawie... za to coraz lepiej je łyżeczką, tylko z racji tego że to wiercipięta straszny to trudno mu usiedzieć w foteliku i na pewno tak samo będzie z krzesełkiem.
Anmika Oli tak samo trze oczka i wtula się.

z postępów Oliwierka: wczoraj sam po raz pierwszy był na czworo. bez pomocy. no i dziś też sobie siedział oparty o swoje nóżki, uśmiechnięty od ucha do ucha po czym spawiował na mnie mleko :p

dziś ma chyba gorszy dzień, bo płakał troszkę i śpi już chyba 5 raz...

A moje dziecię wczoraj przekręciło się 3 razy z brzucha na plecy i dziś też. Matka oczywiście happy, choć jak na razie to raczej takie nieświadome obroty.

Hallo Kochane!
Powiem wam tylko, że mój M też został spacyfikowany przez naszego wirusa, wiecie co to oznacza:dry: Lepszy martwy dziad, niż chory.
Młoda już o niebo lepiej, znaczy się nie umrę z rozpaczy, no chyba, że mnie ten cholerny katar zabije.
Ayni Adaś boski! Moja młoda też tak skacze, muszę filmik wgrać.
Fasolka się Patrysia bujała, na dworku, no no:-)
Tygrysek córkę masz Piękną! I luxusowego dentystę tyż:-)
Martusia gratuluję rozruchu synusia, moja Ada jednak posiada rozruch jak w Maluchu (o ile kto pamięta)
Jaki rozmiar butów obstawiacie na lato? Kupiłam młodej papucie 11cm, no ciekawam ciekawam.

reklama
Maleństwo
ibuprofenu zatoki przy KP nie można brać.
Wyraźnie jest to napisane na ulotce.
Sam ibuprofen brać można, ale w tym na zatoki jest dodatkowo pseudoefydryna
i to właśnie ona jest zabroniona i w ciąży i przy KP

Do góry