reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Heloł

Aż coś napiszę z tej okazji, że AXA wróciła! Nareszcie! Czekałyśmy na Ciebie! Chociaż nie powiem, chyba już traciłyśmy nadzieję :tak: Awersja to z tej tęsknoty całkiem przestała pisać!;-):-D

Mafu super, że lepiej:tak: Pamiętaj, że będzie cudownie, zdrówka!

Nathalie Ty to taka bezpośrednia kobieta chyba jesteś? :-D Lubię czytać Twoje posty, zawsze się przynajmniej uśmiechnę :tak:

Patrysia nie martw się, pogodzicie się szybko! Głowa do góry!

Kasieq Twoja Lenka to silna dziewuszka! Moja coś tam próbuje podnosić pupkę, ale ciężko...:-D

U mnie dziś szaro buro, a miała być wiosna! Gdzie mogę złożyć reklamacje? Śnieg i mroz jutro u mnie :-:)baffled::baffled:

Miłego dnia!

reklama
Hallo Kochane!
U mnie duża zmiana. Młoda budzi się o 7 i ma w nosie spanie, ale nawrzucam jej zabawek, cichych, i jeszcze z pół godzinki sobie kimnę. A budzik naiwna mam na 8 nastawiony do przedszkola:rofl2:

Idę młodej kaszkę zapodać i zobaczyć w co mnie Future wkręca.
Zaraz wracam.

Axa welcome back! :-D:happy: Dziękujemy za życzonka. My urlopujemy jeszcze tydzień. W Ndz chrzciny. Ząbków nadal brak, a dziasła napuchnięte jak opony w traktorze. Adi ciągle na raczkach u babć, cioć, sióstr itp. itd. bede miała masakrę z nim po powrocie. Lot zniósł idealnie. Śmieje się do wszystkich. Babcie zchwycone, jaki grzeczny wnusio. I tak czas zlatuje. Pozdrawiam dziewuszki :) :-):-)

HAJ HELOŁ !

Smrodek Śpi :D... pranie się robi :D... kawa się pije :D...forum się czyta :D... a zmywanie czeka HAHAHA

Bebe bo ja sem taka matka wariatka i z założenia i z charakteru :D

Witam was wszystkie Mamuśki drogie...

Patrysia no jakby tych tulipków nie przyniósł to bym mu serdecznie współczuła :D

Leo się odzywa spał całe 15 minut, ale paszczy nie drze ino gada... więc siedzę dalej :D...

reklama
Do góry