reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ayni Kamil przywiezie go w weekend to zaraz Leo przymierzymy i dodam fotencję :D...
To jest wózek w którym jeździł Beniamin ... największa gondola na świecie... wszystko super ale nam się popsuło to pojedyncze koło.... nie ma rady żeby naprawić... nie da się też zablokować... i wkurza niesamowicie jak pociskam a ono się obraca na położenie poziome i ni cholery... trza kopa sprzedać naprostować i dopiero rusza... zresztą rączkę już mamy pospawaną ... Swoje już przeszedł i chyba będzie trza nowy zakupić :)

Axa a mój Starszak gdzie jego kolega od Ninjago :D

Martuś ja już pogorszenia nie przeżyję :D

Anmilka DUMA mnie rozpiera :) ja wczoraj poprasowałam chyba ze dwie tony :D

Buzia Buzia Buzia...

reklama
Nath teraz mamy fazę znowu na Harrego Pottera;-) Tylko w sklepach lipa, no ale portfel nie cierpi przynajmniej;-) Młody chory znowu, w przedszkolu non stop coś łapie! W zeszły weekend miał przez 3 dni 40 stopni, powiedzieli, że grypa taka, dziś znowu ma temperaturę, i kaszle jak stary palacz. No i oczywiście mnie zaczęło też gardło boleć, no bo jak inaczej.
Marlena a zauważyłam, że tęskniłaś, ja tyż:-D
I trafiłam dziś akurat w pół roku Julki:-) I Maciusia Lotki, I Sebusia Brygitte, I Czarka Marudki:-) I dla Wszystkich Półroczniaków, którzy mieli już swoje Święto, dużo buziaków od Cioci Axy!!

DLA KOCHANYCH PÓŁROCZNIAKÓW :

MACIUSIA

CZARUSIA

BASTUSIA

JULECZKI

SAMYCH SŁODKICH SNÓW, SUCHYCH PIELUSZEK, SZYBKO I BEZBOLEŚNIE WYCHODZĄCYCH ZĘBÓW,ZAWSZE UŚMIECHNIĘTYCH MAMUŚ, BRAKU PRZESZKÓD NA "CZWORACZKOWEJ" DRODZE I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI
Kurcze, jakie fajne życzenia!
Aż mi żal, że to nie do mojej Młodej, bo pół roku jeszcze nie ma.

Axa
Martwiłyśmy się.
Naprawdę bardzo często ktoś pytał na BB, gdzie jesteś, albo krzyczał, żebyś wylazła z krzaczorów.
Musiało być naprawdę nie fajnie u Ciebie, bo nic więcej nie napisałaś, co się dokładnie stało, czyli nie chcesz o tym mówić.
No ale najważniejsze, że się odezwałaś. :-)

Axa jejku nareszcie :-D:tak: gdzieś ty była jak cię nie było?! czarne scenariusze w mojej głowie :szok: mam nadzieje że nic z tych rzeczy:no: Nie wiem jak ci się uda nas nadrobić :-D powodzenia:-D:-D Super że wróciłaś!!
Ayni na tych fotach to Adam jak roczny chłopiec wygląda :tak: Taki poważny kawaler :-)
Martusia jaki Oli ma słodki uśmiech i chyba zjadł własną stopę, może dlatego nie chce mleka:-D:-D:-D a te rajtki na głowie...hehehe
Taycia ale przystojniaki:-)
Tygrysek i ty się tak nie boisz przez ten las chodzić?? pytki Jaśka do schrupania..mniam:-)
Maleństwo śliczny Jaś i jakie oczęta;-)
Fasolka oj chyba słoneczko raziło w oczka ale słodko wygląda:tak:;-)

Wszystkiego Najlepszego dla Półroczniaków
Julki - Marleny,
Maciusia - Lotki,
Czarka - Marudki i Sebusia -Brygitte

Witajcie Mamuśki;-)
I ja powoli wracam do życia. Będę się starała być częściej ;-) Z góry jednak przyznaje nie mam sił nadrabiać:zawstydzona/y::-( Postaram się być na bieżąco.

U mnie Arturek czołga się do tyłu ale jeszcze do raczkowania mu daleko :tak: Strasznie mi ciąży to że niestety nie mogę się nim w pełni zajmować na razie..noszenie odpada no i podstawowe czynności jak kąpanie, przewijanie. Na Fb pisałam że miałam tydzień temu operację na wyrostek i parę innych komplikacji z tym związanych. No ale juz z dnia na dzień jest lepiej. Dziś już ściągnęli szwy.

Axa- Bardzo się cieszę że wróciłaś:tak:

Pozdrawiam wszystkie Mamuśki i Skarbeczki ;-) Dobrej nocy! ;-)

Axa on tak pamięta Twojego Lego Maniaka ze zdjęć... my faza Hobbita i Władcy Pierścienie... a jeszcze dziadek podsyca (wielki fan sagi) i z młodym oglądają po kolei filmy masakra... Beniamin chodzi z moim pierścionkiem na szyi, który to matka idiotka zawiesiła mu na cienkiej gumce bo wstążki znaleźć nie mogłam ... idiotka, bo jak dziś Beniamin tulił Leo to się nie skapnął, że ów smrodek za ową gumkę chwycił... Beniamin chciał biec dalej i Leo nagle puścił ... więc Beniamin ma na całym karku podbija popuchnięte mamine obrączki sztuk 4... muszę jutro w przedszkolu zaraz zaznaczyć, że nie maczał w tym palcy... no w sumie maczałam ( bo gumka mój pomysł i obrączka tyż ) ale nie ja wyrok wykonałam... nazwaliśmy więc Leo Gollumem i za karę poszedł na matę :D

Awersja nie martw się i jak Twoja Laleczka będzie miała 6 mies. załączę zwoje mózgowe i coś specjalnie dla Niej wymyślę :D

Dobrej nocki :*

Łooooooooooo matko i córkooooo :szok::szok::szok: aXa - comme back !!!!
No nareszcie - kope lat !!! Przeczytałam, że Adolina leniuszek :)) hehe, jeszcze trochę i startnie i będziesz mamuśka musiała za nią latać :)
Dupencja wstała dziś o 5 rano :happy2:, ostatnio stało się to standartem - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiedy ja się wyśpię :confused: teraz poszła spac, no bo przez 3 godziny szalała , czyli mamm 30 minut luzuz :-)

ide se zrobić kawe, bo chyba umreeeeeeeeee

A i gwóźdź do trumny :
Too, że dziecko zyje na mnie, wie juz na tym forum chyba każdy :-D:-D miałam nadzieję, że jak zmienię gondolę na spacerówkę, to będę mogła spacerować normalnie, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee - drze mordoklejke jak szlona, zamyka oczy robi ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAAAAAa !!!!!!!!!!
No to ją biore na łapy, bo nie przestaje ............. no i jak ją wezmę to jest cisza - także spacery też mi nie odpuszcza :wściekła/y: LajF is BruTal

No to się kawy napiłam - wstała :angry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry