reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

U nas tez kiepsko...Wojtek chory, mam nadzieje, ze Marcelina sie nie zarazi...Ja tez niewyrazna:confused2:

Monaliza w ciazy brałam DUOMOX on jest lajtowy, malutkim dzieciom tez go przepisuja, i jak karmilam Wojtka to tez to bralam...no ale wszysko do konsultacji z lekarzem...

Zdrówka:tak:

reklama
Goraczka38.2, nocy nie przespalam. Nie wiem co mam robic. Czy są antybiotyki przy których można karmić?

Ja miałam z apteki taki zestaw witamin i ziół do zalewania gorącą wodą (rozgrzewające), niestety nie pamiętam nazwy ale pomogło dość szybko. Z antybiotykami ostrożnie bo przedostają się do pokarmu z tego co się dowiedziałam. One są w ostateczności. Ja się leczyłam tymi witaminami, apapem i leżakowaniem.

Witam się
Właśnie skończyłam kawkę i mykamy na spacerek, chociaż za oknem 3 stopnie i prószy delikatny śnieg:szok::eek::baffled::confused:

Monaliza ja tydzień po porodzie miałam zapalenie nerek i w szpitalu dostawałam amoksycyline Amoksycylina – Wikipedia, wolna encyklopedia. Wtedy jeszcze karmiłam małą swoim mlekiem i wszyscy powtarzali że jest bezpieczny dla niej. Może o zapytaj o ten antybiotyk czy u ciebie też zadziała, bo to przecież zależy od jakiej bakterii jest to zapalenie:tak: Żeby obyło bez &&&&&&&&&&

Miłego dnia

monaliza zuch brawo

reszcie nie odpisze bo padam

eh zazdroszcze babc do pomocy, zazdroszcze, cencie bo to wielki Skrab, ja to bym mogla pojsc do pracy jedynie biorac Maluchy pod pache hih :baffled:

aaa wiecie co dzisiaj odkrylam lustra w przymierzalniach sklepowych pogrubiaja ;-):-D:-D

wyszczuplają właśnie :tak:
najlepszy naturalny antybiotyk to czosnek :tak:

Monaliza - Penicylina jest jak najbardziej bezpiecznym antybiotykiem dla kobiet w ciazy lub karmiacych piersia. Amoksycylina jest pochodna penicyliny,wiec rowniez jest bezpieczna.

Bebe85 - duzo zdrowka dla Dzieciaczkow!!!!!

Milego wieczorku!

reklama
no hej. wrocilismy od tesciow, gutek zasnal w samochodzie i nijak sie nie chcial obudzic na kapanie, jedzenie...i spi. od 18.mpewnie bedzie pobudka kolo 6. no trudno. ja juz w lozku, zmierzch nowy zaczynam ogladac. no. i zoladek mnie boli. tygrysie chyba mi nic nie sprzedalas, co???
monaliza tyle antybiotow co ja sie nabralam w ciazy to chyba nikt inny. duomox amoksiklav amotaks augmentin to wszystko bralam, bo to slabsze i bezpieczne na amoksycylinie. ale bralam i zinnat i zamur czy jakos tak. i helenka i gutek bez zadnych ubocznych skutkow. czasem dobro mamy wazniejsze. najwyzej sciagniesz cyca i wylejesz a dasz butle. oomysl o sobie. ale najlepiej by bylo z lekarzem pogadac. wiem,ze cierpisz. te zeby to normalnie zmora. tule

Do góry