reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
lili - no wiem, ale gutek juz ma 1,5 tygodnia katar. no ale dzis widze juz wyraznie, ze im lepiej. hesia caly dzien nie kaszle tylko jak spac idzie. ale wlaczam na nia nawilzacz, i na noc daje sinecod. i jest super. a guciu czasem tylko sobie odkaszlnie. i glutków tez juz nie ma dzis. jak narazie.
no zobaczymy.
bylam z nimi wczoraj na pol godzinki na dworze, ale bylo dosc zimno, ale przynajmniej sie dotlenili. dzis tez moze pojde jak slonko wyjdzie.
poki co gutek odplywa, ale bujam go jedna reka, wiec sory za brak znakow, ale jakos lewa reka mi ciezko.
a dzis byl zresztA w ddtvn o polskich znakach. wiec wybaczcie.

taycia ja chxce tak sie opalic aaaaaaaaaa

Future - pobyt na dworze to nie tylko dotlenienie, ale to działa też pozytywnie na śluzówki nosa, bo się obkurczają i nawilżają i to na katar tez pomaga. Ja jak nie ma temperatury i gardło nie jest czerwone to zawsze z nimi wychodzę, własnie po to by te sluzówki tam samoistnie zadziałały.

mala zasnela po weglu cala noc oddawala wszystko dolem i gora do lozka, do tego jas, i moj zab bolacy po kanalowym, normalnie rewelacja,

taycia bralam znieczulenie, ale teraz boli jak nie wiem co, tego za 450zl nie bede robic, jak mocno bedzie bolal to go wyrwe bo to i tak 7emka jest
future slyszalam o tym jezyku polskim na tvn,ffajna ta piosenka byla
lotka to ja wiem, tylko ona mi do autobusu nie dojdzie, a teraz nie ma kto nas zawiezc, a do autobusu mamy 20 minut pieszo

oo Lili dobrze wiedziec, bo sie wlasnie gryzlam, czy isc z mala dzis na spacer czy nie bo katar jak byl tak jest. Milego odwiedzania
Taycia dobrze, ze z dziecmi ok.Ale koloska masz, ze hej!
Mafu dzieci maja takie dni, ze mniej jedza, ale pozniej nadrabiaja, wiec sie nie martw. Jak pobudki nocne?
stokrotka moze kleik nie smakowal.. a juz dynia i ziemniaczek mniam mniam
Do jelitowek zdrowka!!!!!!Polecam wyciag z orzecha czarnego. Naprawde dziala cuda, ale tylko dla doroslych bo alkohol zawiera
Future ale masz fajnie, ze z dziecmi lepiej. Ja juz antybiotyku nie daje, dalej walcze z katarem.
Tygrysek koniecznie ja nawadniaj, musi duzo pic, jesc jak nie chce to nie wciskaj ale pic musi, zeby sie nie odwodnic. jak to wirus to musi poprostu przeleciec, a z plynami szybciej sie bedzie wydostawal z organizmu. Wirusa trzeba przeczekac...Na to lekarstwa niet. No chyba, ze zatrucie a to inna sprawa..

WITAM:)

Ja wystawiłam wózio na sprzedaż może się uda :)

ZDRÓWKA POTRZEBUJĄCYM!!!

TYGRYSKU małymi łyczkami dawaj i tak co chwile...niech nie pije dużo bo zwróci...biedulka:(

Ja też puszczam na dwór z katarem bo lepiej dla dziecia jest ;)

reklama
Do góry