reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Jak czytam o której Wasze dzieci chodzą spać to zazdroszczę - Mój chodzi spać o 24 i nie mam tego jak zmienić budzi się już o 6 najpóźniej 7 rano wyspany. w dzień tylko 3 krótkie drzemki do tego cały czas chce być na rękach- nie wiem czy to skok czy co ale już nie wyrabiam- masakra.

reklama
Hej hej....
pusto tu bez Martusi.
O Axarai ciągle myślę....kochana co jest?

U nas jakoś....dziś drugi dzień poglądowy z nianią. Było ok. Dziewczyna słucha moich rad, dużo mówi do Kaca, dobrze sobie radzi z jego płaczem. Myślę,że będzie ok. Jutro zostają sami na kilka godzin....

no pięknie, daj znać co i jak po ich wspólnym dniu, Jestem ciekawa.
u nas dość ciężko znaleźć nianię do 2 dzieci. szok. nie wiem czy mi się uda...ale szukam.

Martusia no a czemu Ciebie nie ma?

My nawet wyspani. dzieci spały ładnie, 11 godzin, szkoda, ze ja nie tyle hahah

WITAM:)

MAMAMIKOŁAJA
u mnie również sielanka skonczona coś mi trójka w nocy się budzi:/a starszy to nawet mi powie w nocy ze mu spać się nie chce :/
PALEMKO oj zdrówka sił!
GORGUSIA no ja też myśle...super że niania się sprawuje oby juz tak zostało :)

Ciekawe jak tam u PAULINEE :))

DZIEWCZYNA oby już się to nie powtórzyło zdrówka!co do lekarzy :/

LILIJANNA jak synek mi zafunduje drzemke to daje pospać godzinke i budze aby własnie mi nie spał do wieczora albo od razu przebudzam jak zamknie oczy 2-3 minutki grymasu i zapomina o spaniu ;)

Jelitówkaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!11:baffled::baffled::baffled:

U kogo?

Wpadłam tylko się przywitać i życzyć spokojnej nocki:)

Bardzo sie ciesze,ze juz wrocilas, jak bylo w Polandzie? Gdzie jakies fotografie? Jak dietka ? Opowiadaj!

Jak czytam o której Wasze dzieci chodzą spać to zazdroszczę - Mój chodzi spać o 24 i nie mam tego jak zmienić budzi się już o 6 najpóźniej 7 rano wyspany. w dzień tylko 3 krótkie drzemki do tego cały czas chce być na rękach- nie wiem czy to skok czy co ale już nie wyrabiam- masakra.

Nie dziwie Ci sie, az wstyd, ze ja narzekam, ze sie A przed 7 budzi, skoro o 20.00 juz spi..
Moze sprobuj go oszukac i klasc kazdego dnia o te 15min-0,5 godzinki wczesniej... I z tygodnia na tydzien coraz wczesniej.

Ja sie przyznam bez bicia, ze jak mi Adas zje o 7 to on juz nie chce spac, a ja chodze o 23 i chce spac jak najbardziej! Wsadzam go do hustawki w salonie, gasze swiatla i po prostu ide spac. Mam spokoj na 2 godziny, dziecko odlatuje samo i trzeba go budzic :-) dziecko moze chcialoby spac, ale jest jakos rozproszone sygnalami,ze juz jest dzien i ze trzeba wstac?

Mój też o 7 pobudka (czasem nawet o 6 mu się zdarzy), ale chodzi spać ok. 19-20. Więc nie jest źle, tylko jeszcze te jego nocne budzenie, dziś o 23, 2, 4 (przeciągnęłam go z piciem pół godziny, a potem nie mógł usnąć, ja padłam wcześniej:-)) i o 7 znów piciu i już pobudka. Teraz od 9 śpi.
Hm... to chyba idę chatę ogarnąć i sterta prasowania leży, a ja siedzę przed kompem. Ach... jakiegoś lenia mam ostatnio, przesilenie czy co? I dalej śnieg prószy, chciałam się dziś wybrać na spacer, nie bardzo mi się chcę i gdzie ja pojadę w tym śniegu?:baffled:

Nie martwcie sie, ja po kolejeniej nocy pobudka co 45 minut i rano o 6 oczy otwarte doszlam do wniosku ze to juz koncowka 4 miesiaca wiec bedzie coraz lepiej , jak sie przetrzymalo tyle to i nastepne sie przetrzyma. Moja jak zwykle obrazona bo w komputer patrze :no:

A my za 3h do lekarza śmigamy. Mikuś miał gorączkę i duszności w nocy. Modlę się,żebyśmy jednak nie musieli jechać do szpitala i ,że to nie jest żadne zapalenie :-:)-:)-:)-( wybaczcie,że tak o sobie,ale tylko o tym myślę...

Miłego dnia!

hello nie bylo mnie od pon bo mi sie limit na net skonczyl i czeklam az odnowia

a wiec TZ :-D mi sie wydaje ze faceci przede wsyztskim sa leniwi a jakby musieli to by sie ruszyli, tak jak moj Tesc sobie poradzil z 9 drobiazgu sam

dostalam dzis ostatni macierzynski :-:)no::angry::crazy:

ZDROWKA dla potrzebujaych

dzis mam dentyste na 17.30 :no:

maly spal od 23iej do 5.20 wypil butle i do 8.44 spal i znow spi

Kasieq witaj nazat :-p
Lilijanna dobre z tymi biegami hih
fasolka
[*]
[*]
[*]
patrysia sama wozisz starszaka do szkoly??; super obrazek ten gosc z kulkami
monaliza bedzie dobrze z ta operacja
Dziewczyna super, ze juz w domku zdrowka, moja Oliwka tez ma szmery
gorgusia &&& za nianie
palma zdrowka, kto ma jelitowke??
Future Martusia ma kompa w naprawie

Woziłam jak byłam w ciązy a potem M teść znajoma M (ma synka w grupie Domisia i mieszka kilka domów dalej od nas) :)ja bym nie dała rayd tzn.bym dała ale bym się umordowała:/no i szkoda zima ciągnąć te młodsze pociechy z rana...

reklama
tygrys dzieki,

ja nie jarze. Moi dalej zasmarkani, Gute skończył antybiotyk, niby już tak nie kaszle, ale smary lecą. masc majerankowa jakoś nie pomaga. nie wiem co robić. czy nie bede musiała znowu jechac do lekarza z nimi eh...

Do góry