FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
ale mi leb pulsuje. o bosze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nareszcie jesteśmy w domku. Rozpoznanie to ostre odmiedniczkowe zapalenie nerek
Ja jeszcze troszkę posiedzę, A. zrobił herbatkę z malinami, sam raczy się piwem, pozostawię to bez komentarza, moje Karmi, którego ostatecznie nie wypiłam, też wypił, ech.
No, ale dzisiaj Weronika siedzi w leżaczku i tatuś ustawił bujanie, tatuś kochany, bo mama nihdy bujania nie ustawia. No, ale słyszę
"jedynka w lewo i do przodu"
śmiech
" dwójka do przodu"
chichot
"trójka do przodu i w prawo"
salwa śmiechu
"wsteczny"
Nie wytrzymałam i obracam się co jest grane, a A. trzyma rączkę Weroniki i uczy przekładania biegów.![]()
Nareszcie jesteśmy w domku. Rozpoznanie to ostre odmiedniczkowe zapalenie nerek
dziewczyna fajnie ze juz w domu
Fasolka przykre to, i takie niesprawiedliwe...(*) moj chrzesniak odszedl w kwietniu zeszlego roku majac 3 latka i 7 miesiecy:-(
dziewczynu jak mam obliczyc urlop, bo mi inaczej wychodzi, a inaczej wg kalkulatora z jakies tam stronki pomozcie: mam 54 dni od 21 lutego do kiedy?
Biedactwo. Miałam to jako 7 latka, straszne, ból, przez miesiąc domiesniowe zastrzyki 2 razy dziennie, ale całkowicie wyleczalneNareszcie jesteśmy w domku. Rozpoznanie to ostre odmiedniczkowe zapalenie nerek
Zdrówka. I co dalej, w domu dacie się wyleczyć?Nareszcie jesteśmy w domku. Rozpoznanie to ostre odmiedniczkowe zapalenie nerek
Amol kochana zastosuj.ale mi leb pulsuje. o bosze
Nie wyobrażam sobie chować takie maleństwo. Tragedia.Fasolka przykre to, i takie niesprawiedliwe...(*) moj chrzesniak odszedl w kwietniu zeszlego roku majac 3 latka i 7 miesiecy:-(
dziewczynu jak mam obliczyc urlop, bo mi inaczej wychodzi, a inaczej wg kalkulatora z jakies tam stronki pomozcie: mam 54 dni od 21 lutego do kiedy?
Omija się też święta. ;-)liczysz wszystkie dni w tygodniu za wyjątkiem weekendu bo one się do urlopów nie wliczają![]()