P
patrysia*
Gość
TAYCIA to tak jak ja z M szybko nam poszło z dzieciaczkami no ale na co czekac?kochaliśmy/kochamy się to i rodzinke stworzyliśmy )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja sie dziś zbuntowałam...K ma wolne dzis i siedział sobie wczoraj do 00.00 przed kompem, ok, nie przeszkadz mi to chociaż grał w jakieś debilne gierki Dla mnie to strata czasu (bo ja mam go wiecznie za mało na sen), Marcelina budziła się o 00.00, 2.00 i po trzeciej wstała wyspana i chętna do zabawy wytrzymałam do 5.15...a potem zdarłam go z łózka i kazałam zając się dzieckiem, a sama poszłam spać! Jego mina bezcenna. Po dwóch godz przyniósł mi córkę, przystawiłam do piersi i śpi K wziął Wojtka i pojechał do swoich rodziców...ale jestem wredna No to idę sprzątać...
Miłego dnia!
no to się pochwalę ;-):-) Nati przespała swoją pierwszą noc, od 17.30 do 6 rano , matka nie dowierzała i nonstop wstawała i sprawdzała czy wszystko okej
chwilke mnie nie było i już prawie kolejna awantura ;-)
mnie TZ zapowiedział,że póki junior nie skończy 2 lat nie mam co myśleć o pracy póki jeszcze mam macierzyński nie jest źle, ale potem z jednej pensji nie wyżyjemy (TZ na kopalnii pod firma robi, kokosów nie ma, choć zarabia najwięcej z wszystkich) starczy na kredyt (jeszcze 5 lat), opłate wynajmowanego mieszkania i rachunki a reszta
mamy postawiony dom, ale trzeba go wykończyć i tak od 4 lat nam się nie udaje :-(
ANUSIENKA BEBE sadystki ale racja nam też się należy...
Martusia najpierw prytule a potem po tyłku prztrzepie no nie jestes zła matka to po pierwsze po drugie dzieci płacza i naprawde czasami trudno dojsc dlaczego moga byc zabki ,moze z duzo boccow w ciagu dnia nie wiadomo, najwazniejsze ze jestes przy nim i mowie ci to ja matka trojki a sama czasami nie wiem o co małej biega a juz z takim stazem moze powinnam zreszta jak poczytasz to widzisz ze prawie co drugie malenstwo ostatnio kaprysi płacze i nie spi trzeba zacisnac zeby i przeczekac.Damy rade