reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Awersja sto laaaaaaaaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego naj naj najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mnie znów jakieś cholerstwo bierze, gardło boli masakrycznie, że nic nie mogę przełknąć i mam 37,1 stopni (na razie).
Ja zwariuje jak znów lekarz zapisze mi antybiotyk!!! Dopiero miesiąc temu brałam i strasznie przeżywałam, że on "idzie" do mojego mleka i Mały to pije. Nie przeżyje powtórki. Co robić? W ruch poszedł czosnek, miód, woda z solą, ale obawiam się, że to już za późno. A nasz lekarz się nie pierniczy - od razu wali antybiotyk, a ja bym chciała wiedzieć, czy on jest naprawdę konieczny. :-(

A to juz koniec wybierania tak?takze...

DZIĘKUJE I BĘDE STARAŁA SIE WYWIĄZYWAĆ ZE SWOICH OBOWIĄZKÓW JAK NAJLEPIEJ!:)

Dziekuje_od_serca_wszystkim...gif

Ja dziś od 5 nie śpię, Młoda zarządziła zabawę, teraz odsypia...Wojtek wstał o 7, zbudził K, a ten od razu, że on taki zmęczony...faceci:dry:

U nas dzis nocka lepsza... budzil sie co 2-3godzinki a dopiero nad ranem czesciej 5.30,7,8:-)ale i tak cyca ciagnie i ciagnie jak nie on. W nocy tez posmarowalam mu dziaselka bozie biedulek az mruczal jak mu palcem jezdzilam:-Di odrazu padl:-D nie wiem ile razy moge smarowac w dzien tym orajel?

Marlena no wiesz Ty co :p ogladac Ci sie ptaszka zachcialo:-D:-poj trzeba mezowi naskarzyc:-D

Patrysia gratki kochana!! patrysia.jpg

Future no Ty zartujesz? ja pierdziele, masakra:-(powiem Ci,że nam to kiedys po autach skakali jak staly kolo domu kolo ulicy i chodnika ale od tamtego czasu wjezdzamy na podworko czasem stoi przed brama ale to zboku

Awersja 100latek :) Zobacz załącznik 534181

Ja od kilku dni pije wapno bo mam wysypke kolo piersi i na dloni...

Dawidek od wczoraj łapie swoje stopki i sie nimi bawi :)

reklama
Do góry