*martusia*
Fanka BB :)
bo ja spanikowalam po dzisiejszym dniu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny, Oli ma wyzsza nieco temp 37.1. czy moge mu podac czopka czy moze oberwowac i zmierzyc za dajmy na to godzine? jeszcze teraz mi choroby brakuje do pelni szczescia...
Monaliza ;*
też dziś dostałam taką paczkę z bebilonudziś dostałam paczke z Bebilonu-saszetka z mlekiem 2, śliniaczek z niedźwiedziem polarnym i jakiś poradnik ;-)
poza tym TZ mnie dziś zapytał gdzie chciałabym mieszkać
mam do wyboru Holandię, Szkocje i Norwegię
UWAGA axa tu jest i...siedzi w krzaczorach wiem bo wyslala mi podziekowanie
dziewczynki, bo moja nyna pije mleko Bebiko Ha, ale ona się nim juz nie najada, bo je co 2h w ciągu dnia, lekarka powiedziała, że mogę jej juz dawać Bebiko 2 jak skonczy 5 miesiećy ( a na opakowaniu pisze , że po 6tym )hm..... dobrze mi powiedziała, wiem , że to lekarka, ale ja tam nikomu na 100we nie ufam pozatym powiedziałą, że nie muszę kupować Ha, tylko zwykłe Bebiko i teraz nie wiem jak mam na nie przejść, bo jakoś tak szybko nas przegoniła .... coś ktoś doradzi palmie ?????????????????
future - nati waży 6,6 kg i ma 62 cm,a tak szczerze, to chyba 60 cm, bo jak ją doktóóóórka ;-) mierzyła, to od 2 cm,a nie od 0 cm, ale juz się nic nie odzywałam. Ona jest mala a pulchna :-):-) , ale ona mała się urodziła 49 cm