reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

czesc dziewczynki
Axa wszystkiego naj spoźnione i bardzo szczere życzonka zokazji 18 urodzin :p

Future mnie bunt 2 latka przerażą... u mnie trwa już 6 miesięcy :confused:

u nas po strzelaniu chlopcy spali w ogole się nie obudzili a my z M oglądaliśmy do 4 nad ranem filmy :-D
U mnie niestety Nowy Rok zaczął się masakrycznie, końcówka roku fatalna żyć nie umierać...
na dodatek i Sebek i Aduś mają biegunkę chyba załapali rota:angry:nam dzisiaj g.ó.w.niany dzień non stop kupy przebieram:dry:

reklama
hej :)

dziekuje za zyczenia bardzo mi milo :*

moj dziec spal od 22.30 do 6 obudzil sie o 8.30 dalam smoka i mialam isc robic mleko patrze a on spi dalej i tak do 10.08 i wieeeeeeeeeeeeelki wrzask ze glodny :D. takze ja wyspana. pozarlam sie z mama ale nie zaluje.

jutro 2 kontrola bioderek.

Risia o matko a jestes pewna ze to rota?
Axa synek ciacho a Ada no modelowa panna ze hej :)
Ayni oby to dobre sie dzialo :)
Maluszek wiesz wyjde pewnie na matke fleje czy cos ale nie kapie Oliwierka codziennie tylko co drugi dzien no bez przesady z kupa sie nie bije :p poza tym odkad na plusie jest przykrecili kaloryfery i jest chlodniej.

Oli namietnie ciumka gryzaka i szoruje po dziaslach. ale trzymanie samemu mu nie w glowie niech mama trzyma wygodnicki jeden. :p

Anusieńka - a nie przesadzasz troszeczkę, przecież ja to napisałam pół żartem pół serio , a moja córka nie ma na imię Natalia , tylko Natasza. Nie rozumiem czemu się tak uniosłaś ?

nagapalma - Nie przesadzam i nie uniosłam się. Nie rozumiem po czym to wywnioskowałaś? Że napisałam "Natasza/Natalia(?)" ?? Napisałam tak dlatego, że Ty w postach nazywasz swoją córcię Natasza, a w wątku Lista Wrześniowych Maluszków jest napisane Natalia, więc nie do mnie chyba powinnaś mieć pretensje za ten błąd! Nie mam nic do osób wierzących w znaczenie imion. Po prostu wyraziłam swoje zdanie. Od tego podobno jest to forum, ale widzę, że jak już ktoś ma TU inne zdanie to zaraz jest negowany i atakowany, tak jak to właśnie Ty zrobiłaś w kierunku mojej osoby. Jeszcze raz powtarzam, ja tylko wiraziłam swoje zdanie, tak jak wszystkie to tutaj robimy.

Martusia- nie matka fleja tylko Oliemu pewnie trudniej z orientacja w rytmie dnia,ale nie chcę żeby było,że się czepiam :-p

Maluch śpi. Ale jakie darcie było! Najpierw przestraszył się potwornie grającej zabawki,a później w kąpieli postukałam pierścionkami o wannę i strach i wrzask go ogarnął nie z tej ziemi :szok: Wasze dzieci też takie strachliwe?

Palemka szczerze to dla nas miałaś Natalię, tak jest napisane na liście wrześniowej:-D Ja też byłam pewna, że Natalka, nawet pisałam tak w życzeniach, a nie sprostowałaś:cool2:
Martusia Kochana Spełnienia Wszystkich Marzeń, Mało Trosk, Dużo Uśmiechu! I wielkiej Miłości Synusia!!!
Ja ważyłam Adi na wadze łazienkowej w Pl i miała mniej więcej (za każdym razem waga pokazywała co innego 5800:-)
Gorgusia Ada panikara! Jak strzelali na Sylwka, to 4 razy wpadła w taką panikę, że aż łkała. Jak M kichnie nie daj Boże nie w poduszkę, bo nie zdąży znaleźć to też ryk, a dziś Kaci spuścił deskę od kibela za mocno to też była affffera! Jak odkręcam butelkę gazowanego napoju i jest ten syk, też panika.

Ostatnia edycja:
Tygrysek Malutka śliczna, a pierwsze zdjęcie rewelacyjne!
Ja młodą kąpie codziennie. Miałam plan co dwa dni, i na początku się go trzymałam, ale młoda tak lubi kąpiel, że niestety po 19 zaczyna miałczeć, taka jest przyzwyczajona, że ma kąpanko o tej porze. Jak wracaliśmy z Pl, to po 19 byliśmy jeszcze w aucie, ale był dym:szok:

Ja mała staram sie kąpac codziennie ,no chyba ze robi mi taki numer jak wczoraj ze jak o 18 usneła to spała juz do 24:szok::-p bo normalnie to ok 19 ja kapie , ktos pytał co do wody w kapaniu ja na poczatku dawałam emolium bo małej skorka schodziła teraz nie daje nic myje zelem z tej rosmanowskiej seri bo skore ma super ,wystarczy ze jedna musze okupywac w emolium:-p tz Dorote bo ona musi ma AZS ale jak ktores malenstwo ma problemy skorne to emolienty polecam:tak:

reklama
Martusia- nie matka fleja tylko Oliemu pewnie trudniej z orientacja w rytmie dnia,ale nie chcę żeby było,że się czepiam :-p

Maluch śpi. Ale jakie darcie było! Najpierw przestraszył się potwornie grającej zabawki,a później w kąpieli postukałam pierścionkami o wannę i strach i wrzask go ogarnął nie z tej ziemi :szok: Wasze dzieci też takie strachliwe?

nie Oliwier jest bardzo dobrze zorientowany kiedy noc kiedy dzien. on tylko w szpitalu kapany codziennie byl. a tak to co dwa dni chyba ze jest wielkamegakupa :p. i jemu bez roznicy kiedy tzn o ktorej kapiel ale ustalilam juz jedna godzine i w tej godzinie do wanny. tez sie czasem przestraszy jak szurne pierscionkiem jak ktos kaszlnie czy kichnie albo syku coli jak odkrecam.

Palemka szczerze to dla nas miałaś Natalię, tak jest napisane na liście wrześniowej:-D Ja też byłam pewna, że Natalka, nawet pisałam tak w życzeniach, a nie sprostowałaś:cool2:
Martusia Kochana Spełnienia Wszystkich Marzeń, Mało Trosk, Dużo Uśmiechu! I wielkiej Miłości Synusia!!!
Ja ważyłam Adi na wadze łazienkowej w Pl i miała mniej więcej (za każdym razem waga pokazywała co innego 5800:-)
Gorgusia Ada panikara! Jak strzelali na Sylwka, to 4 razy wpadła w taką panikę, że aż łkała. Jak M kichnie nie daj Boże nie w poduszkę, bo nie zdąży znaleźć to też ryk, a dziś Kaci spuścił deskę od kibela za mocno to też była affffera! Jak odkręcam butelkę gazowanego napoju i jest ten syk, też panika.

a moj przespal petardy ognie i race i w ogole wszystko ;)
(zyczenia przepiekne :*)

Do góry