reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hihihi u mnie to samo
a masz jakiś cynk na dobra lokalizacje gdzie kupować tanio sinlac ? co jeszcze dajesz z tego typu smakołyków dla alergików ?

ps ja sie dziś zarejestrowałam na bobovita i też przyślą mi jakieś próbki a co będziemy próbować a zimno jest to papiery do pieca :tak:

claudynko a może raz dziennie kaszkę sinlac z nestle,jest to bezglutenowy produkt zbożowy,nie zawiera białka mleka krowiego i sojowego,jest po 4 miesiącu,ją robisz na wodzie i ma właściwości podobne do mleka,taki zamiennik ona taka słodka dosyc to powinna posmakowac.Ja do tej pory daję Alankowi zamiast mleka,teraz to tak raz na 2 dni bo cwaniak duży to woli kanapeczkę na śniadanie:tak:
Własnie wczoraj przysłali mi próbkę sinlacu a dzis z hippa słoiczek jabłuszek przysłali próbki herbatek i kupon do rosmana z jakimis rabatmi na słoiczki.Marcel skończył 4 miesiące i zaczynaja reklamy przychodzic z rozszerzaniem diety.Tylko po co mi te papierki w kopertach, próbki by mi wystarczyły:-D
Palma gratki zębola:-)

Cosik miałam napisac ale skleroza niestety:dry:

reklama
Palma gratuluje zabka :D
My dzisiaj po drugim szczepieniu, strasznie plakala... A teraz nic, bez goraczki, nie marudzi wiecej niz zwykle tyle ze spiaca. Zostawilam z bratem niech buja :)

Tajgerku synus udaje skrzypiace drzwi :p bardzo przekonywujaco
Palma gratki zabka! :)
Okami Tobie a raczej Tosi tez gratki :)

dziewczyny Wy szybko dajecie dzieciakom jabluszko itp. czyli tylko moj ciagle na mleku i ewentualnie herbatce?

PS oswiadczyl mi sie po raz rugi maz tym razem na przedwczesne urodziny i mam pierdzionek :D

Martusia to gratuluje prezentu :D .. ja się nie mogę o bransoletkę doprosić.. :/ Tośka tylko na mleku i herbatce z koperku za jakieś 2 tyg dopiero zacznę jej rozszerzać diete

Tajgerku synus udaje skrzypiace drzwi :p bardzo przekonywujaco
Palma gratki zabka! :)
Okami Tobie a raczej Tosi tez gratki :)

dziewczyny Wy szybko dajecie dzieciakom jabluszko itp. czyli tylko moj ciagle na mleku i ewentualnie herbatce?

PS oswiadczyl mi sie po raz rugi maz tym razem na przedwczesne urodziny i mam pierdzionek :D

Gratulacje oświadczyn i życzę co roku takiego prezentu :-D
Ja też tylko na samej piersi a pierwsze smakołyki chce podać w połowie stycznia a to mniej więcej dlatego ze pierś mu wystarcza, a my teraz wyjeżdżamy najpierw na sylwestra do wrocławia a później ja 2 stycznia jadę do rodziny do białegostoku i wracam około 9 stycznia więc nie chce nic jeszcze dodatkowo do podróży mu kombinować.

reklama
Do góry