D
Doloress
Gość
Dziś mieliśmy ubierać choinkę, ale okazało się, że po ostatnim włamaniu do piwnicy - wydawało się, że nic nie znikło - nie ma lampek na choinkę i jutro mam nadzieję, że kupimy coś na targu.
Już mieszkanko trochę postrojone - jutro szaleństwa część dalsza.
Jutro też zabiegany dzień - muszę odebrać tort, pierogi, odwiedzić babcie, iść na targ... a to wszystko bez wózka i z małą w chuście, ale damy radę.
A we wtorek chrzest, już chcę mieć to za sobą
To ja jestem wyrodna matka z tym noszeniem, a moje dziecko to anioł, bo ja w ostateczności ją biorę na ręcę, a jak ją biorę to żeby ją przenieść na matę czy też leżaczek, czy łóżeczko, a jak już ją mam na rękach to siedzę.
Ja to zawsze pamiętałam, żeby mojemu m coś kupić, a teraz większość czasu spędzam w domu, a jak wychodzimy to razem i nie było okazji kupienia czegoś na święta, jakiegoś drobiazgu. Chciałam mu kupić sweterek, ale nie za bardzo mu podchodziły kolorki.
A mój dziś pojechał do tesco, bo skończył się płyn do butelek i nakupywał: niuni skarbonkę i odcisk bobasa, mi ciasteczka korzenne i wisiorek, a sobie książkę . No ja nie mogę. Zaskakuje mnie ostatnio mój m.
Future moja od 2 dni dostaje 3-4 razy po 150, ale ja ją jeszcze dodatkowo na cycu trzymam i ściągam. To też dostaje
Merlin &&&&&&&&&&&&&& za dostanie pracy
Awersja moja niunia ma 5100
Palemko przesyłam ci mnóstwo sił...
Martusia trzymaj się, tulam...
fajna sprawa
ja kontynuuję pamiętnik, bo prowadziłam go w czasie ciąży
nie są to codzienne zapiski of course
my mieliśmy najpierw nestle, potem bebiko, a teraz bebilon i jest jak najbardziej ok
baby party
Już mieszkanko trochę postrojone - jutro szaleństwa część dalsza.
Jutro też zabiegany dzień - muszę odebrać tort, pierogi, odwiedzić babcie, iść na targ... a to wszystko bez wózka i z małą w chuście, ale damy radę.
A we wtorek chrzest, już chcę mieć to za sobą
To ja jestem wyrodna matka z tym noszeniem, a moje dziecko to anioł, bo ja w ostateczności ją biorę na ręcę, a jak ją biorę to żeby ją przenieść na matę czy też leżaczek, czy łóżeczko, a jak już ją mam na rękach to siedzę.
Ja to zawsze pamiętałam, żeby mojemu m coś kupić, a teraz większość czasu spędzam w domu, a jak wychodzimy to razem i nie było okazji kupienia czegoś na święta, jakiegoś drobiazgu. Chciałam mu kupić sweterek, ale nie za bardzo mu podchodziły kolorki.
A mój dziś pojechał do tesco, bo skończył się płyn do butelek i nakupywał: niuni skarbonkę i odcisk bobasa, mi ciasteczka korzenne i wisiorek, a sobie książkę . No ja nie mogę. Zaskakuje mnie ostatnio mój m.
A przy okazji życzenia:
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!Wesołych Świąt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!Wesołych Świąt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Future moja od 2 dni dostaje 3-4 razy po 150, ale ja ją jeszcze dodatkowo na cycu trzymam i ściągam. To też dostaje
Merlin &&&&&&&&&&&&&& za dostanie pracy
Awersja moja niunia ma 5100
Palemko przesyłam ci mnóstwo sił...
Martusia trzymaj się, tulam...
Witajce;-)
Czytalam ale co chwile czasu mi brakowało zeby co naskrobać. U nas zimno, tez zrezygnowaliśmy ze spacerku. Arturo w ogole chyba odsypia wczorajszy dzien nadaktywnosci, tak że mam wiecej czasu żeby cos porobic
Tygrysku- dasz rade, kto jak nie Ty? Boże ale masz sliczną córe..ciagle sie nia zachwycam..ale na prawde sliczna jak z obrazka:-)A napis ekstra! haha:-)
A co do tego czy jesc czy nie jesc we Wigilię- Drogie mamy karmiące u mnie w rejonie takie powiedzenie panuje ze wigilijne nigdy nie zaszkodzi:-):-)hehe
Ayni- my tez wczoraj jeździliśmy meblami po pokoju, i chyba przez to ze inaczej Artur poszedl spac o 23
Axarai- jak fajnie ze jesteś, jak tak nie pisalaś to powiem Ci ze nie to forum
Patrysia- z calego serducha życze sil Tobie i zdrowia w rodzince
Risia- No fakt od jakiegos czasu już zmagasz sie z tymi chorobskami..Oby ten okropny okres szybko minął..Zdrowia!!
Cloudynka- A juz sie martwilam że Cię nie bedzie w ogole...To mialas przejscia:-(
Doloress- Tez prowadzę taki pamiętnik. Fajna sprawa:-)
Maluszek- pokaże ale jak sobie jakie wyjściowe foto cykne bo tak to bym jeszcze Was przestraszyła. Ale za to Ty pokaż siebie w nowej odsłonie
Gorgusia- to fajnie ze synek tak pieknie się rozwija! Oby tak dalej:-)
Future- Zdrowia życze!. Ale Ci dobrze, kurde ale to musi byc dobre hmmm musze chyba kiedys takie zrobić..narobials smaka
fajna sprawa
ja kontynuuję pamiętnik, bo prowadziłam go w czasie ciąży
nie są to codzienne zapiski of course
doloress heh no pewnie ze pamiętam jakże bym mogla zapomnieć heh
Mufu dziękuje Kochana jesteś
ayni eh fajnie się tak obkupić mi się to zdarza raz w roku jak dostaje zwrot podatku z us
a bluzeczkę dostalam byla w tych ciuchach od Cioci heh
Anusienka fakt, idiotycznie to brzmi, jak to czytam po prostu z tego co piszecie często, to jest tu wiele dzieciaków, które już przesypiaja całe noce, same zasypiają a część nie i o to mi chodzi jasne, że każda stara się rozumieć lub rozumie, po prostu moje należy do tych zawziętych również, o to mi chodziło nie miałam nic zlego na myśli :*
Jasminum chciałam Ci podziękować za Twój post, bo tak sobie teraz myślę, że może powinnam własnie dawać więcej MM, mój przybiera na wadze, ale bardzo zwolnił, też zasypia na cycu, też się budzi, dziękuję w każdym razie spróbuję, choć on i mleka z butli jakoś nie chce a to, które lubi to boli go po nim brzuszek i ma wysypkę. Może poszukam jakiegoś jeszcze innego..
Polecacie jakieś mleko HA, które dzieci lubią? bo tego hippa to jakoś tak średnio...
my mieliśmy najpierw nestle, potem bebiko, a teraz bebilon i jest jak najbardziej ok
a proszę mi powiedzieć co robicie w sylwestra ?
baby party