reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

ja wieczorem bede albo w dzien jak mi sie M dzieciem zajmie. swieta mamy wyjazdowe wiec rzadko bede ale zyczenia Wam wpadne napisac :)

ja jutro ze szkrabem do lekarza chyba sama bede musiala isc i nie wiem jak to zrobic bo wozek mi sie do windy nie miesci... zostawie dziecia w domu w lozeczku i na dol z wozkiem tam rozlozyc spowrotem na gore dziecia pod pache i na dol - o dzizas... i niech sie jeszcze rozplacze bedzie swietnie...

sorry ze post pod postem [Lotka wymoderujesz, prawda? ;]] ale przed chwila znalazlam i moze ktores z Was daja dzieciakom:

Nutricia wycofuje z rynku partię Bebilonu - TVN24

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja D podaję do końca 1rż. M zabrał Kacpra do pradziadków, a ja trochę poogarniałam i teraz już na nich czekam. Kacper ma jakieś jazdy ze spaniem-spał dziś tylko 1h20min przez cały dzień... Bunt jakiś. Ale za to ostatnia noc przespana cała w łóżeczku-pobudka o 23, 3,30, 6 i ostatecznie o 9 wstaliśmy. Szaleństwo! :cool2:
A u mnie świąt nie czuć-nie gotuję, nie widać-nie sprzątam, bo dzień nie pozwala i w ogóle jakoś tak dziwnie...W Wigilie pewnie poczuję,że to święta.
Takie piękne...pierwsze święta z Kacperkiem :)
Co cycowe mamy planują jeść na Wigilii? Ja mam zgryza, bo chyba padnę z głodu :(
ja mialam cycowa Wigilie z Tomkiem.
sprobowalam wszystkiego. jedynie co to jak byl sos grzybowy to samego sosu(bez grzybow), z gołąbkow wyjadlam farsz, bez liscia. i chyba tyle. dzieciowi nic nie było(miał wtedy rowno 3 tyg) :-)

Moim zdaniem nie ma co przesadzać z 'niejedzeniem' na Wigilię. Jak każdej potrawy choćby skubniesz to nic się Maleństwu nie stanie. Musi w końcu odkryć nowe smaki :-) Nie pochłoń tylko całej miski kapusty z grochem i chyba będzie dobrze :happy2:
Ja zamierzam popróbować i obserwować.

Ja wszystko jem. Nie ograniczam niczego, golabki,kalafior,grzybki nawet cytrusy. Przy pierwszym tez wszystko jadlam i na szczescie nie wiem co to kolki u dzieci. Za leniwa jestem na diety i za lakoma na niejedzenie czegos.;) Czyli na Wigilie stol jest moj :)

a ja mam zamiar prawie nic nie jeść na wigilię
bo już napatrzyłam się jak cierpi moje dziecko jak zjem pieczarki, ser...

więc jem łososia z ziemniaczkami, do tego buraczki i sałatka porowa
barszczyk
jabłecznik i sernik z brzoskwinią ;)

odbije sobie... ale się najem czekolady jak skończę karmić - już sobie odkładam twixy, kasztanki...

a tak w ogóle będziemy próbować przejść z mleka ha na zwykłe

chrzciny robie w domu wiec caly jadlospis na mojej glowie,na szczescie pomoc mojej mamy bezcenna:)

taycia doskonale Cie rozumiem ztym szpitalem...trzymam kciuki za maluszka

dasz radę
my na szczęście mamy catering

Ja D podaję do końca 1rż. M zabrał Kacpra do pradziadków, a ja trochę poogarniałam i teraz już na nich czekam. Kacper ma jakieś jazdy ze spaniem-spał dziś tylko 1h20min przez cały dzień... Bunt jakiś. Ale za to ostatnia noc przespana cała w łóżeczku-pobudka o 23, 3,30, 6 i ostatecznie o 9 wstaliśmy. Szaleństwo! :cool2:
A u mnie świąt nie czuć-nie gotuję, nie widać-nie sprzątam, bo dzień nie pozwala i w ogóle jakoś tak dziwnie...W Wigilie pewnie poczuję,że to święta.
Takie piękne...pierwsze święta z Kacperkiem :)
Co cycowe mamy planują jeść na Wigilii? Ja mam zgryza, bo chyba padnę z głodu :(

ja nie mam nic zrobionego
choć bardzo chciałabym, bo uwielbiam piec, gotować
ale teraz wolę spędzać czas z dzieckiem

mam tylko nadzieję znaleźć czas na ustrojenie mieszkanka - m będzie się zajmował dzieciem

ja wieczorem bede albo w dzien jak mi sie M dzieciem zajmie. swieta mamy wyjazdowe wiec rzadko bede ale zyczenia Wam wpadne napisac :)

ja jutro ze szkrabem do lekarza chyba sama bede musiala isc i nie wiem jak to zrobic bo wozek mi sie do windy nie miesci... zostawie dziecia w domu w lozeczku i na dol z wozkiem tam rozlozyc spowrotem na gore dziecia pod pache i na dol - o dzizas... i niech sie jeszcze rozplacze bedzie swietnie...

sorry ze post pod postem [Lotka wymoderujesz, prawda? ;]] ale przed chwila znalazlam i moze ktores z Was daja dzieciakom:

Nutricia wycofuje z rynku partię Bebilonu - TVN24

dzięki....
sprawdziłam od razu mleczko
nie mamy takowego

reklama
Do góry