reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

martusia kobieta silna jest :tak:ja żyje z m pod jednym dachem ale jak ja to mowie każdy sobie rzepkę skrobie ja żyje pod siebie i dla dzieci a on jak jest to dobrze a jak go nie ma to jeszcze lepiej :-p

reklama
martusia, ale chodzi mi o bąbelki powietrza w brzuszku. czasem beknie i nie płacze. a czasem Gutek w nocy potrafi się obudzić i p0łacze w niebogłosy. ja go na rece, a ten beeeeeeeeeeeeeeek i spi od razu na rękach dalej.

martusia, ale chodzi mi o bąbelki powietrza w brzuszku. czasem beknie i nie płacze. a czasem Gutek w nocy potrafi się obudzić i p0łacze w niebogłosy. ja go na rece, a ten beeeeeeeeeeeeeeek i spi od razu na rękach dalej.

on nie placze. on sie wygina kreci lebkiem warczy i w ogole. odbijam go za kazdym razem ale czasem on sam beknie jeszcze ze 3 razy nawet ostatnio tak bylo

Ostatnia edycja:
Moja tez tak ma ze czasami jej sie odbija a czasami nie a potem płacz i jak ja wezme taki bek ze az uszy bola:eek:

Kurde tak to jest jak sie kilka zeczy na raz robi i jescze forum poczytuje:-p;-):-D właczyłam pralke z młodej ciuszkami i jej wiziru nasypałam zamiast Loveli:cool: najwyzej płukanie dwa razy nastawie:-p

fasolka e tam ja od poczatku piore mlodego rzeczy w normalnym proszku z lidl i nic mu nie jest i plyn do plukania tez mam normalny tylko sensitive

ide ogarnac chalupe bo sie przewalic idzie :rofl2:

Martusia -czuje sie identycznie...u lekarza moglabym mieszkac... ja jak nie z jednym to z drugim chodze. W ostatnich 3 miesiacach na lekarzy wydalam 800 euro. Wierzycie???? sama wizyta 55-60 e + 2 moje wizyty po 140e kazda (ginekologiczne) i sie nazbieralo...
Kasia - eee szkoda..ja w Galway...
Wrocilismy...antybiotyk dla Mikusia... bo bardzo zaczerwienione gardlo i brzydki katar...a na oczko zmienila kropelki i przepisala tez jakies z antybiotykiem...
Moj je 150-180 ml zalezy... przed cholernym katarem szedl spac o 19,budzil sie o 23, bralam go do siebie i spal nawet do 4-5... egh..

Zdrówka wszystkim!

FASOLKA
ja piorę ciuszki z naszymi normalnie i w proszku Bryza a płyn Lenor różne zapachy taki jaki mi sie spodoba i wsio oki jest :)od początku tak prałam a jedynie te pierwsze bez płynu...gdyby było cos nie tak to bym prała w Jelpie ale ze wsio oki to nie wymyślam :p za dużo mam tego prania naszych i Marcelka ze bym nie wyrabiała na proszki płyny osobno i ogólnie w praniu...

Partysia u mnie tez wiecznie gory prania:eek: co do proszku to tez sie zastanawiałam czy nie przejsc na normalny w sumie ona nie ma problemow ze skora zadnych nie to co z Dorota było:eek:...zobacze jak skoncze ta pake loveli czyli za jakis miesiac:-p:-).Młoda odsypia chyba wczorajsze spanie po pare min bo dzis tylko je i spi:-p :-)

A ja ze swiatecznej beczki:-p ubrałam z dzieciakami wczoraj wieczorem choinke dzis jemiołe kupiłam i jakos tak fajnie swiatecznie sie zrobiło:-),,,,tylko sniegu brak:eek:

reklama
Do góry