reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Tygrysku orzesz Ty ale się wzruszyłam, i jeszcze Tygrysek prezenty przyniósł:-)
Patrysia no własnie dużo dziewczyn mówi, że im suwaczki zastrajkowały:dry:
Ja latała na odkurzaczu, teraz latam na mopie. I wiecie co im więcej myślę o Tym, że muszę schudnąć, tym bardziej jestem głodna!
A mama dziś mi powiedziała, że moja siostra która miała cc miesiąc wcześniej już taka chuda jak patyczek! Ciekawe co łyka, ale się nie przyzna przecież! Do doopy!

reklama
U mnie pediatra przed szczepieniem dokładnie bada i osłu****e na wszystkie strony ale juz kiedys mi sie o uszy odiło ze mozna przy katarze szczepic moja na szczescie zdrowa ttff coby nie zapeszyc:-pi szczepienia juz dwie serie ma za soba:-)

Palemka ja miałam szwagierkę, która raczej taka większa była, a po porodzie tak schudła, że mimo, że chciałabym być chuda, ale tak aż nie! Wyglądała masakrycznie, a ile ona jadła i nic nie mogła przytyć. Ja najlepiej wyglądam jak ważę 50kg, teraz ważę gdzieś pewnie z 65/162 wzrostu więc wyglądam okropnie! Przed ciąż już przytyłam na 59 kg, bo rzuciłam fajeczki, a teraz mam nowe tabsy z hormonami. a poza tym apetyt ma na słodycze masakryczny!
W niedziele byliśmy na spacerze, i chyba dlatego, że już rok w solarium nie byłam (więc nie dość, że gruba to biała, a jak wiadomo biały nie wyszczupla) i przymroziłam sobie papę, i jeszcze mam czerwoną:-)
Ha, ha a doopki do ćwiczeń ruszyć nie mogę:-p

Palma- ja zawsze miałam problem żeby przytyć, wiecznie 51/52 przy 172 cm w końcu po studiach udało mi się przytyć do 59 i w końcu wyglądałam jak człowiek, teraz po porodzie ważę 61 i w sumie przy moim wzroście wreszcie wyglądam moim zdaniem normalnie, a jedynie z czym walczę to z brzuchem, który wygląda jak w 5 m-cu:wściekła/y:

Ja tak mam tzn.ja przed ciążą te 60 kg ważyłam a po Domisiu schudłam nawet do 43 :/i tak mi zostało ze chudne po ciąży...teraz nie wiem ile ważę ale schudłam bo to widzę...

A tak w ogole to co tu tak cicho wyłazic z krzaczorow:-p:-) ja juz po ploteczkach z psiapsiołka młoda zas prezenty dostała rozpieszczaja ja te ciotki :-p:-D a ja siedze i robie liste zakupow na swieta:dry::-ppowiem wam ze nie moge sie doczekac swiat bo moj m bedzie miał wolne miedzy swietami i nareszcie troche czasu bedziemy mieli dla siebie :-)( w zeszłym roku zmjstrowalismy młoda w przerwie miedzyswiatecznej:-p:-D)

W sobote zaplanowałam sobie wypad do fryzjera i kosmetyczki zeby jakos wygladac w swieta:-pno i na zakupy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry