reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Mój M też biedny - obiady je w pracy albo u swojej mamy, bo ja od kuchni trzymam się z daleka. Do tego myje naczynia, robi zakupy, sprząta, no i najważniejsze opiekuje się mną.

reklama
witam sie

u mnie tez mdsłosci powolutku miajaa nie ma juz rannych są tylko wieczorne i czasami popołudniowe jak za bardzo pomieszam slodkie ze slonym...

jakas dziwna plama mi sie zrobila na szyi i musze isc z tym do dermatologa - wizyta w walentynki i ginkowa też :D

Hellloooo!!!
Cóż ja Wam mam rzec??? Wasza waga (tudzież niedowaga) mnie dobija... Nie, nieprawda :-D:-D Nie mam kompleksów, choć kg zdecydowanie więcej niż u Was hehehe Niektóre z Was wagę końcową będą miały niższą niż ja początkową :-D:cool::-D

Dostałam przelew "świąteczny" hehehehehehehe

Hehe cyniczna to przyznaj sie od jakiej startujesz;)
Moze zalozymy niedlugo jakis topik dotyczacy przybywajacych kg bo te beda nam niestety przybywac a nie ubywac hihi ;)

Dodalam fotke mojego dzidziusia na innym watku tym lekarzowym ale dodaje i tu, co mi tam hihi :))))Zobacz załącznik 432939

amy, ale ja już tutaj dość dawno pisałam o swoich walorach wagowych - 72kg przy wzroście 171cm
I focia ładna :tak::tak:

reklama
Do góry