reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

AXARAI ty ładniutko wygladałas:))ja taka spasła :/
MERLIN tak to już jest...jak ja przypomne ze nas od grzeszników wyzwano bo my bylisy po cywilnym a chcieliśmy ustalić date chrtu to odechcewa sie chodzić do kościoła:/na szczescie ten proboszcz już na emeryturze ale to się pamięta bo i przez niego w ciągu 2 tyg.trzeba było zorganizować slub bo inaczej chrztu by nie było...

reklama
no głupia nie bedę i dwa razy temu mojemu nie bedę przysięgać :wściekła/y: w urzędzie naprzysięgałam i niech mu lepiej wystarczy :tak: bo żeby pod ołtarz z nim isc to on będzie musiał sie na starać że ho ho a i oszywiście brylant gigant mi kupić milion kwiatów i oświadczyć sie jeszcze raz !!! :laugh2:

Widać polityka prorodzinna Tuska już zadziałała hehe :-p

A tak na poważnie, to zła jestem, że nas te zmiany nie obejmą.
Fajnie by było mieć roczny płatny macierzyński.

nooo ja to niestety musze kombinować coś jeszcze z pracą ceny z nianie są takie że normalnie nie wiem czy sens do pracy isc skoro całą pensje miałabym niani oddać a żłobki ...hymmm strach sie bać :-(

KasiaP no to jak to załatwialiście? Tam gdzie my chrzcimy, to ksiądz chciał takie zaświadczenie od ich parafii, że mogą byś Chrzestnymi.
Patrysia jak słoń wyglądałam, a jak założyli mi te białe pończoszki (pogrubiające nawiasem mówiąc) to już w ogóle:-D

Co do pocenia to owszem jest to tez objaw braku wit d3 ale tez niekoniecznie czasami taka uroda po prostu tak jak u dorosłych jedni sie nie poca a inni bardzo ,co do smokow butelkowych to ja w sobote w butelkach wymieniałam wszystkie i juz kupiłam takie od 3-6 mała sie nie krztusi pije ładnie tyle ze troche szybciej:-pCo do ciezarnych to mam wrazenie ze ostatnio wiecej dzieci w moim otoczeniu sie rodzi tz rodzina znajomi i czesto bardzo jest to trzecie a nawet czwarte dziecko co kilka lat temu było rzadkoscia:-)

o jej a myślalam,że to tylko u mnie taki wysyp ciezarnych:) jak kiedys moglam policzyc na jednej rece olezanki ,ktore maja dzieci tak teraz te ktore nie maja:)
Merlin-co do pocenia to chyba faktycznie moze miec za malo wit. D ,ale jeśli chcesz jutro mamy szczepienie to zapytam piediatre i wam napisze:)
Nagapalma-ja posypuje sypana albo cynamonem...ale jesli wolisz rozpuszczalna to tez mozesz tylko ja troche rozdrobnij...ciasto polecam bo zrobienie go to 15min tylko trzeba w lodowce troche potrzymac a do kawy pyyychaaa:)

hejo :)

o bosze mojego dziecia opetalo znow od rana drze buzke. i to znowu kolka chyba. no sil mi brakuje juz. ile mozna? :wściekła/y: ale kurde powiem Wam ze podejrzewam ze moga zabki isc bo odkad odkryl ze ma raczki to tak namietnie wcina prawa ze szok az se maline zrobil :szok: w sumie idziemy do lekarza 29.11 to dopisze kolejne 'ale' do calej listy :-)

mialam Wam odpisac i doopa nie pamietam no skleroza jeszcze gorsza niz w ciazy :p

co do pocenia: Oli ma mokra glowke z tylu jak jest u mnie na reku dlugo a tak to nie. buzia tez mu sie nie poci.
ach jaka dzis bylam 'mila' a wiec oznajmilam wszystkim co mi daja cudowne rady typu 'placze bo glodny' zeby spiep.rzali od mojego dziecka i od jego wychowania gdzie pieprz rosnie od wychowania ma rodzicow a od rad forumowe ciotki :-pno miny bezcenne :D

reklama
Do góry