WITAM
Ja w dobrym samopoczuciu snu mi potrzeba było bo wczoraj taka rozbita byłam...
PALEMKO dla mnie nie jest normalne zachowanie twojej córci i ja już dawno bym była u lekarza bo jednak od tak se dziecko nie płacze/jęczy...a teraz ta wysypka?nie czekaj a działaj bo córcia tylko i wyłacznie płaczem ci powie czyli znaki daje już od dłuższego czasu...
DZEWCZYNA współczuję :/ja jem wsio wszystko ciasta nie ciasta mięcho smazone no wsio wszystko i gdybym miała mieć taka diete uch chyba bym nei dała rady w sumie pewnie nie dałabym rady bo i było tak przy Domisiu alergia to ja od razu od lekarza jechałam po butelki etc.i koniec z cycusiem...
Mój Marcello nie wyglada na swoje miesiące każdy myśli ze on starszy jest...na 97 centylu jest także rośnie ze ho ho
Napisałaś posta za mnie czy co? Mogłabym napisac prawie to samo, jedynie z wyjatkiem tego, ze ja bym trzymala diete gdybym musiala i karmiłabym dalej. Oczywiście pod warunkiem, ze byłaby to sensowna dieta i naprawde konieczna. nie uznaję diet na zapas.
Ja tez jestem super wyspana dzisiaj, maly bije kolejne rekordy, dzisiaj ponad 7 godz. bez przerwy spał, a po jedzeniu kolejne 3, potem znowu jedzonko i jeszcze spi
Co do Palmy Małej to ja mam takie samo zdanie własnie - tez odnosze wrażenie że od dłuższego czasu juz Mała daje wyraźne znaki, ze cos jest nie halo, jedź do lekarza lepiej palmo.
Dziewczyno82 czy jest w takim razie sens katować sie taką dietą, skoro widać wyraźnie, ze to nie od jedzenia ta buźka taka? Poza tym taka dieta nie wplywa zapewne dobrze ani na Ciebie ani na dziecko, bo przeciez zupełnie nie dostarczasz Wam potrzebnych składnikow.
Ja tak jak patrysia jem kompletnie wszystko od początku, slodkie, smazone, niby wzdymajace, cytrusy, czekolade, itd. nawet pizze (choć wiem, ze to nie jest samo zdrowie ) i małemu nic nie jest na szczęscie. Ale w ostatnim tyg. zauwazyłam delikatną wysypkę na buźce jakby lekko błyszczącą i zielone kupy, a że przez ostatnie 2 tyg. mialam fazę na jogurty i jałam ich po 2-3 dziennie, to stwierdziłam, ze to może byc od tego, że może skaza. więc odstawiłam nabial na jakis tydzien-dwa i zobacze czy będzie poprawa.