reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

pierwsza :-D

Wcinam śniadanko ( czyt. kaszka mleżno ryżowa Nestle ) - niestety nic innego mi przez gardło nie przejdzie ;) i musze mykac do dentysty, konczymy dzis zęba kanałowo ... bleeee ... mam nadzieje, że nie pawnę tam ;-)

reklama
WITAM:)

POK zgadzam się w zupełności!ja to z Domisiem tylko wymiotowąłm co zjadłam i nawet schudłam i tak przez cały pierwszy trymestr i tak czy siak dzidzia mało co by zjadła to co ja :p ale taka racja dziecko od nas poczerpie co potrzeba i to normalne że w I trymestrze nie zje się ksiązkowo dla dzidzi...później dziecko będiz epotrzebowac dużo wiecej a wtedy i my na siłach aby dac mu to co trzeba +witaminki;))
MARTUSIA tez tak miałam że nie mogłam zjesć chlenba w ogóle apetytu nie miałam na niego;/

naga palma sily u denstysty

ja dzis od rana humoru nie mam, auto znow nie odpalilo niby aku naladowany ale iskra nie przeskakuje m podejrzewa, ze swiece trzeba przeczyscic, po poludniu bedzie robil, i dzis powrot autobusem do domu minus 16 i 8 km masakra i jeszcze caly kawal z autobusu do domu brrrr, i w dodatku te odruchy wymiotne bleee

witam sie

u nas -16... w piatek ma byc - 30 masakra jakas...

Nagapalma współczuje wizyty u dentysty ja mam 1 i 2 dwie wizyty godzinne...:szok:

POK ja np coca coli w ogole nie moge pic... od razu mam mega mdlosci... najlepiej czuje sie po zielonej parzonej cherbacie :)

palemko dasz rade :) ale wspolczuje! ja juz mam spisany na wszelki wypadek numer do dentystki, ktora ma swira na punkcie naturalnych znieczulen, akupunktury i roznych metod alternatywnych :) jakby co nie zaszkodzi sprobowac.

choc tymczasem...
temp mi spadla, piersi nie bola, mdlosci nie czuje prawie. bac sie?

pok- spokojnie! Objawy przecież mogą być raz bardziej, raz mniej intensywne. Bez stresu.
Ja dziś kolejny dzień leżenia. Mam wyrzuty sumienia, ale skoro trzeba leżeć to trzeba. Zresztą widze efekty, bo plamienia praktycznie ustały. Ja pałaszuję tosty z serem i jogurty. Mięso mnie odrzuca... I waga ciągle spada. Mąż o mnie dba. Przynosi jedzonko do łóżka :)
Miłego dnia Ciężarówki!

Gorgusia leżakuj, leżakuj.

A u mnie objawy są cały czas - mdłości mnie wykańczają. Wczoraj "na obiad" jadłam chrupki kukurydziane bo tylko to byłam w stanie przełknąć. Martwię się, że nie dostarczam dziecku wszystkich potrzebnych do jego rozwoju substancji czy witamin. Jem teraz mało bo niewiele produktów przechodzi mi przez gardło. Ostatnio nawet sok pomarańczowy zwymiotowałam. :-(

reklama
palemko dasz rade :) ale wspolczuje! ja juz mam spisany na wszelki wypadek numer do dentystki, ktora ma swira na punkcie naturalnych znieczulen, akupunktury i roznych metod alternatywnych :) jakby co nie zaszkodzi sprobowac.

choc tymczasem...
temp mi spadla, piersi nie bola, mdlosci nie czuje prawie. bac sie?
ja temp sobie nigdy nie mierzyłam, ale pozostale objawy juz od kilku dni odeszly w zapomnienie. a jednak serduszko wczoraj pieknie bilo, wiec wcale sie nie martwie, wrecz przeciwnie :-) w koncu moge sie cieszyc ciaza bez problemow :-)

Do góry