reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Tygrysek jak bylo w kinie?

Mysmy sobie sami urzadzili kino i ogladamy Marsz Pingwinow w 3D .

Nigdy wczesniej nie widzialam tego filmu i jest piekny!

reklama
w kwestii mleczka, jeszcze nie wypróbowałam...
póki co postanowiłam się wstrzymać do czwartku (mamy wizytę na kolejne szczepienia) smaruje buzię Kremem Specjalnym z Emolium-pare razy dziennie i muszę uczciwie przyznać,że daje to efekt, tzn. skóra już nie jest sucha jak wiór :tak: a i krostki jakby zbladły, zobaczymy jak będzie dalej...

na poprawę humoru dla wszystkich roztrzepanych ;-)
mój TZ miał dziś zawieźć psa do teściów na czas naszej bytności w sklepie...ubrał się, wyszedł z domu, poszedł do samochodu, rozłożył koc na tylnym siedzeniu i....zorientował sie,że pies został w domu :-D
cóż skleroza nie boli ;-)

czesc dziewczynki
maz na imprezie , gdzie małżonki nie zostały zaproszone :-p to siedzę sobię z dzieciarnią i mam czas dla siebie :cool:

Maluszek zazdroszczę masażystki w domu oj zazdroszczę

Liljanna ja sporo pracowałam też nad Sebkiem...angażuję go we wszystko... ale w pewnym momencie chyba byłam już tak zmęczona, że wolałam mu wlaczyć bajki... i to był mój błąd...teraz sporo się zmieniło, dużo pracuje nad Sebkiem, ale w weekendy muszę rownież pracować nad mężem...Jak przebieram Adriana wolam Sebka, żeby mi pomógł, chodzi i całuje Adrianka, tuli, ale czasami ma ataki, że go uderzy...nie robi tego umyślnie, ale tak bez myślenia...

Fasolka oj Adrian mi dal popalić i od 3 w nocy nie spał:szok:

Liljanna mój Adrian wazy już 5300 :szok:przybiera w takim tęmpie, że hej podnosi ślicznie główkę, gdzie Sebek podnosił majac 4 miesiace :szok:

Patrysia ja bym tam moich meżczyzn nie zamieniła :szok:ostatnio maż do Sebka i Adrianka mówi tak :"To ch chlopaki damy mamie odetchnąć i puścimy ją do centrum handlowego?" Sebuś powiedzial "tak tatku, mami papa" a Adrianek się usmiechnął byli caly czas grzeczni jak wróciłam :)

Kasia P super ja też mam czasami takie nocki :):) nie wiem jak karmisz, ale na piersi podobno dziecko nie powinno jeszcze przesypiać calej nocy... inaczej na MM...nawet nie wiedzialam o tym, ale wlasnie pediatra kazała mi zwracać na to uwagę...

Merlin piąstki to nic :-Dzobaczysz jak zacznie raczkowac i każdy napotrany paproch bedzie w buzi :-Dto dopiero masakra

:-D

Polisia
ja mam to samo... idę spać po 24... a potem zombie...

Axarai zdrówka

Megan mam nadzieje, ze bedzie dobrze

Monaliza przeszlabym na antyalergiczny plyn do prania ja stosuje Białego Jelenia a mialam przetestowane wszystkie antyalergiczne rzeczy tylko radzilabym prać wszystkie nawet wasze bo jeżeli to uczulenie na proszek to przez kontakt z waszymi ciuszkami też bedzie.

Martusia trzymam kciuki, zeby kolka się nie powtórzyła u nas pomaga Bobotic

Monaliza, Jasminum taki maluch nawet jak swedzi to nie bedzie sie drapal... tylko bedzie raczej niespokojny i bedzie płakał... moj odkrył drapanie dopiero w 4 miesiacu i była masakra bo drapał się do mięsa a my nie wiedzielismy od czego...

Monaliza nie ma znaczenia, że używasz ciągle tego samego proszku... alergen moze uczulić po czasie... mnie np farba do wlosów uczulać zaczęla po roku stosowania...

Stokrotka ja wlasnie twister zakupilam za 27 zeta :p

Martusia ale myślisz o cerazette?o tylko te albo Azalia wchodzą w grę... ja się wycofalam po tym jak poczytalam o skutkach.. i ciążach z tych tabletek...

Stokrotka mnie też tak wyszło

Merlin
u nas ślinienie zaczęlo się od 3 miesiąca z pierwszy ząb wyszedł dopiero jak miał 7 miesiecy

Lew pisz z nami :)

martusia psa, kota???...... hahaha juz to widze takiego brzdaca raczkujacego za psem i w oczach chęć ''ugryzienia'' ogona :-D:-D:-D aaaaa dawaj kundlu ogon :-D:-D
lew witaj i pisz ...kto pyta nie błądzi.:tak:
stokrotka nooo skleroza nie boli ale trzeba sie nachodzic, ahhh mój M tez sklerotyk.;-)
risia a kiedy impreza bez małżów i dzieciów??? :rofl2:

Ja dzisiaj bardzo aktywnie, dostałam szału świątecznych zakupów :szok: dziecko pod pache i latam po sklepach.

ja zaraz przed okno skacze ten dziec moj znowu sie drze... glodny nie jest sucho ma pic dostal i drze sie i drze... kolka odpada bo nie zachowuje sie jak wtedy. chociaz moze? no ale dalam kropelki. baki ze hej, kupa tez. no ja nie rozumiem naprawde nie umiem wlasnego dziecia uspokoic :wściekła/y::szok:

Megan no serio! gryzl wszystko i kazdego :-)
Risia tak mysle ale wlasnie tez mnie troche przerazaja ciaze po tych tabletkach i regularnosc brania. no minute sie spoznie z wzieciem i co za 9 miesiecy Oli bedzie mial rodzenstwo?
Lew witamy Cie :)

zreszta Oli niech sie drze sasiedzi spac nie musza mnie tez wielokrotnie budzili jak nie ich psy to oni trzaskaniem drzwiami;-);-):angry: ale koniec koncow mam ochote wyslac M razem z dzieciem w kosmos i niech nie wracaja troche spokoju bo mi glowa peknie jak nie ten cos chce to tamten i tak w kolko w miedzyczasie telefon sie urywa jak nie moj to M. hah zyc nie umierac :-D

martusia znam to skądś :-D dzisiaj mialam taka sytuacje, rozmawiam przez telefon i jednoczesnie loguje sie na facebooku, ssak domaga sie mojej uwagi i marudzi, starszy syn cos do mnie brzeczy z jakimis pretensjami i mąż mi cos tłumaczy nooo kurde i to wszystko w jednym czasie:szok:

ja zaraz przed okno skacze ten dziec moj znowu sie drze... glodny nie jest sucho ma pic dostal i drze sie i drze... kolka odpada bo nie zachowuje sie jak wtedy. chociaz moze? no ale dalam kropelki. baki ze hej, kupa tez. no ja nie rozumiem naprawde nie umiem wlasnego dziecia uspokoic :wściekła/y::szok:

jak ja lubię czytać takie posty :-):-):-) zaraz mam humor lepszy ;-);-) hahhahahaha

reklama
nikt nie zauważył ;-)
właśnie niedawno stukło nam 10 lat po ślubie
i zażyczyłam sobie prezent ekstra :)

lili - kocham ikee........... mam do poznania 120km ale i takl czesto bywam w ikei.

buziaczki wam na ten pochmurny dzionek.

dołączam do pytania. mój Jaś czasem tak ssa i dziąsłami gryzie smoczek że boję się że przedziurawi, a nie chce jeść wtedy bo przystawiam possa chwilę a jak zaczyna mleko lecieć to krzyk bo pon mleka nie chce.

zapraszam do czytania mojej publikacji ksiażki
Siła Miłości - Joanna Dragan

Jaś też zaczął piąstki ssać.

to ja może zacznę po kawałku publikować tak mój tomik
jak sobie przypomnę hasło na bloga :-D
Tomik Melodia

Lew witaj

Do góry