M
malenstwo20
Gość
Awersja to trwa kilka minut. dziecko leży bokiem i słuchawką od USG sprawdza biodro jedno potem drugie. nam pokazała jeszcze kilka ćwiczeń dla bioderek profilaktycznie a bioderka miał Jaś na ocene 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marlena a po co jej podajesz ta butelke ? jak dziecko bedzie glodne to zje z piersi. to ze dziecko siedzi non stop przy cycku czesto nie ma nic zwiazanego z pokarmem i jedzeniem. A im czesciej podajesz butelke tym wieksze ryzyko ze przyzwyczaisz dziecko do butelki...
Moj czasem tez tak ma ze prosi czesciej niz 2,5-3 godziny, czasem chce co godzine i po jedzeniu sobie tylko ciumka, a czasem nie chce w ogole jesc. To nie automat , tylko dziecko, ktore potrzbuje bliskosci mamy i najlepiej sie wlasnie czuje przy piersi... jednak piers to nie zabawka, wiec odciagam go. Jak jest glodny to daje o sobie znac
ja robie wszystko zeby malego nie przyzwyczajac do butelki , dostaje ja tylko od taty i wie, ze to jest zajawka weekendowa z odciagnietego mleka. A od mamy na codzien jest piers, fakt jest leniwy i nie raz chcial mnie zterroryzowac na latwiejsza butle, ale sie nie dalam.
wlasnie z bezsilnosci bo chcialam zobaczyc ile zjeteraz tez nie wiem, kiedy bedzie glodna, czy moge wyjsc z nia na spacer,czy bedzie za chwile chciala jesc... wczesniej tez czesto wisiala na piersi ale slyszalam ze je(przelyka) i bylo ok
Lotkahahahaha.....tomoja mama zrobiła własnie kiedys taki numer z pampersem, a mało tego potrafiła załozyc tetrowa i na nia pampersa i to tyłem na przód bo jej szkoda było pampersów a przeciez tetrowa mozna wyprac Usmiałam sie wtedy.
Fasolka Moj ma 11lat, no ale Ty z córki 14 letniej to masz juz napewno bardzo dużą pomoc nie tylko przy małej ale tez w domu, mój to leń jest jeżeli chodzi o np odkurzanie itd, jedyne co mu pasuje to powiesic pranie i jakotako okrzatnac swoj pokoj.