kasiazabka
Zaangażowana w BB
Dziewczyny jak pomóc dzoiecku przy zaparciach? Amelka juz 2 dni nie może zrobic kupki, preży się i idą tylko pryki:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak pomóc dzoiecku przy zaparciach? Amelka juz 2 dni nie może zrobic kupki, preży się i idą tylko pryki:-(
witam robaczki
moje dziecko jest anty łóżeczkowe - czy wasze maluchy chętnie śpią w lóżeczkach?? mój najbardziej lubi spać w wózku i z mamąw nocy spimy w 4 i jest mega cięzko jak tylko odłożę Adika do łożeczka od razu się budzi...
Starszak spał wczoraj od 17-7 dzisiaj
Palemko K odstawiasz D podajesz do 2 roku życia najlepiej![]()
fasolka u mojej córci też ropiało. i mowili, ze tak ma byc, ale jak się strupek zrobi, to nie moczyc. a Małemu jeszcze nic się nie robi. narazie czerwonawe.
kasiazabka - mi pediatra kiedys powiedziala, ze nie mozna codziennie pomagac rurką czy termometrem, bo mięsnie odbytu się rozleniwią i będzie dziecko coraz trudniej się załatwiać.
ja proponuję mojej podawałam trochę wody przegotowanej na czczo do popicia i nie miala zaparc. a teraz stosujemy infacol, i maly potrafi pomarudzić ale po 5 minutach spinania jest kupka.